Cuma, Nisan 26, 2024

Xiaomi Redmi Smart Band Pro Görüntüleri Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji üreticisi Xiaomi, ülkesinde Redmi alt markası için büyük bir lansman etkinliği düzenlemeye hazırlanıyor. Şirketin Redmi Note 11 akıllı telefonlarını ve Redmi Watch 2 akıllı saatini 28 Ekim’de piyasaya sürmesini bekliyoruz. Bugün Redmi Smart Band Pro‘nun da hafif dikdörtgen gövdesiyle lansmanda tanıtılacaklar listesine ekleneceğini öğrendik ve bununla birlikte cihazın görselleri de sızdırıldı.

WinFuture‘a göre, yeni nesil akıllı bileklik yine Çin merkezli teknoloji devi Huawei’in Watch Fit ve Güney Kore merkezli Samsung’un Galaxy Fit bilekliklerine doğrudan rekabet edecek bir ürün olması bekleniyor. Ayrıca geçen sene tanıtılan Redmi Smart Band’in bir devamı olacak şekilde şekilleniyor.

Yeni akıllı bileklik; GPS konumlandırma, Bluetooth bağlantısı ve ayrıca kalp atış hızı takibi ve çeşitli spor modları ile uygun fiyatlı bir fitness takipçisi olacak. Cihaz Perşembe günü Çin’de resmi olarak duyurulacak, ancak dünya genelinde giyilebilir cihazlara yönelik artan popülerlik ve talep göz önüne alındığında, kısa süre sonra küresel pazarlarda tanıtılmaya başlanılacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler