Perşembe, Mart 28, 2024

Panasonic ; Xiaomi Mi Mix Benzeri Telefonunu Tanıttı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çerçevesiz telefon çılgınlığına bütün markalar katılmaya çalışıyor, Japonya tabanlı bir firma olan Panasonic de bunlardan birisi.

Panasonic ; Elgua C modelini tanıttı, giriş ile orta segment arasında konumlanan bu telefonun fiyatı da bir hayli cazip, şimdi gelin bu cengaverin özelliklerine yakından bakalım hocalar :

Elgua C Kullanıcılara Neler Sunuyor ?

1280 x 720 piksel çözünürlüğünde 5.5 inç boyutunda İPS LCD bir ekran deneyimi sunan telefonun ekran kasa-oranı ise %84.6 dolaylarında, yani bir hayli iyi. Cihazın ön yüzündeki ( kamera da dahil ) bütün işlevsel detaylar ekranın alt tarafındaki plastik kısıma yerleştirilmiş, şahsen bu detay bana biraz da Xiaomi Mi Mix serisini anımsatmadı değil. 

Başlıksız 3 4

Elgua C ; 1.5 GHz hızında çalışan 8 çekirdekli orta segment telefonlarda günü kurtaran MediaTek MT6750T işlemcisinden gücünü alıyor. Telefon ile ilgili izlediğim videolardan gördüğüm kadarıyla Panasonic Elgua C’nin saf Android arayüzü, 4 GB RAM ve 64 GB ROM ( hafıza kartı desteği mevcut ) seçeneği ile geleceğini aktarayım.

13 MP çözünürlüğünde arka ve 5 MP çözünürlüğünde ön kameraya sahip olan telefon ; en fazla Full HD çözünürlükte video kaydı yapabiliyor.

Pamuk Eller Cebe :

Diyelim Panasonic Elgua C’yi beğendik ve almaya karar verdik, tabii ki eller şöyle bir cebe uzanacak, ne kadar ödememiz gerekiyor bu telefona ?

Evet, Panasonic Elgua C için yaklaşık olarak $200 parayı hafızamızdan silmemiz gerekiyor, Telefonun Türkiye’ye gelip gelmeyeceği ise bilinmiyor. Gerçi gelse bile şu Dolar kurunda ( şuanda 3,92 TL’dir kendisi ) uygun fiyattan çıkabilir mi ?..

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler