Cumartesi, Nisan 20, 2024

PC Building Simulator 2 Beta Süreci Başladı! Hemen Ücretsiz Deneyebilirsiniz

Paylaş

silkroad gaminggentr

Tam bir sistem toplama simülasyonu olan PC Building Simulator efsanesi devam ediyor. Dün düzenlenen etkinlikle beraber PC Building Simulator 2 oyunu için beta sürecinin başladığı açıklandı.

Bir devam oyunundan çok içerik açısından daha zengin daha kapsamlı yeni oyun geldi desek doğru olur. Oyun hakkında detaylara ve beta süreci müjdesine geçelim.

PC Building Simulator 2 Nasıl Bir Oyun?

Oyunda iki farklı mod karşımıza çıkacak. İlk mod, hikaye modu olarak karşımıza çıkacak. Bu modda kendi işletmenizi kurmanız mümkün olacak.

Kendi PC işletmenizde PC toplayacak, tamir etmeyi öğrenecek yeni ekipmanları ve araçların kilidi açacak ve işletmenizi büyütmeye çalışacaksınız.

İkinci kısımda ise standart sistem toplama simülasyonuyla karşı karşıya kalacağız. Güncel 1200 üzerinde bileşenle beraber kendi sisteminizi toplayabilecek, test edecek veya sisteminize hız aşırtmaları uygulayabileceksiniz.

Özelleştirilebilir odalar, yeni mobilyalar ve posterler gibi içeriklerin de oyuna eklendiğini söylemek lazım.

Sözün kısası çok daha fazla içerik ve bileşenle beraber yine tam bir PC toplama simülasyonuyla karşı karşıya olacağız.

PC Building Simulator 2

Beta Süreci Nasıl İşleyecek?

Yeni oyunu daha yakından incelemek ve gelen yenilikleri test etmek isterseniz, beta süreci de tam size göre diyebiliriz.

20 Haziran tarihine kadar oyunun Epic Games sayfasından açık betaya katılabilirsiniz. Açık beta kapsamında oyunu belli bir süre belli içeriklerle denemek mümkün olacak.

Açık beta sürecine katılan kullanıcıların oyun çıktığı zaman da avantajı olacak. Eğer bu beta süreci içerisinde oyunu deneyenler arasına katılırsanız, oyun çıktığı zaman ekstra olarak %15 indirim almış olacaksınız. Beta için oyun sayfasını buraya ekliyorum.

Henüz çıkış tarihi ve fiyat konusunda bir bilgi yok. Sadece çıkış tarihinin 2022 olduğu açıklandı ve şu an için Epic Games Store üzerinde çıkış tarihi “Çok Yakında” olarak gözüküyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler