Perşembe, Nisan 25, 2024

PC Building Simulator Ücretsiz Oldu! Kaçırılmayacak Fırsat

Paylaş

silkroad gaminggentr

PC Building Simulator oyunu, sanal ortamda kendi sisteminizi kurmanızı ve karşılaşacağınız sorunları görmenizi sağlayan güzel bir simülasyon oyunu. Oyun hem sıra dışı sistemleri toplamanız için hayal gücünüzü genişletiyor hem de bu alanda bir nebze olsun deneyim sahibi olmanızı sağlıyor.

Önerebileceğim güzel oyunlardan biri olan PC Building’in şu an gündemimizde olmasının nedeni ise Epic Games tarafından düzenlenen kampanya. Firma bu popüler oyunu kısa süreliğine ücretsiz hale getirdi. Kampanyadan yararlanmak için elinizi çabuk tutmakta fayda var.

Kaçırmayın: PC Toplama Oyunu Olan PC Building Yayınlandı

Ne Zamana Kadar PC Building Simulator Ücretsiz Alınabilecek?

Takip edenlerin bileceği gibi Epic Games, hemen hemen her hafta yeni bir ücretsiz oyun sunuyor. İşte bu haftanın oyunu PC Building. Kampanya sayfasına baktığımız zaman, oyunu ücretsiz olarak almanız için 14 Ekim saat 18:00’a kadar kütüphanenize eklemeniz gerekiyor.

Sonrasında oyun yine 32 TL olan fiyatıyla satılmaya devam edecek. Bu süre içerisinde oyunu kütüphaneye eklemeniz, ömür boyu oyunun sizin olması anlamına gelmekte. Bundan sonra gelecek olan güncellemeleri ve düzenlemeleri de alacağınız anlamına geliyor.

PC Building Simulator

Fakat kampanyanın sadece ana oyun için geçerli olduğunu da ekleyelim. DLC paketleri için yine belli bir miktar ücret ödemeniz gerekmekte.

DLC paketleri için de bu süreçte %10 civarında bir indirim yapılmış. Çok kayda değer bir indirim değil ama DLC paketleri almak isteyenler değerlendirebilir. İndirimlerin de 14 Ekim’e kadar geçerli olduğunun altını çizelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler