Cuma, Nisan 26, 2024

PES 2019’un İlk Maç Videosu Yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Futbol oyunseverlerinin merakla beklediği PES 2019, çıkışa hazırlanırken ilk maç videosunuda yayınladı.

Konami, PES serisinin yeni oyunu olan PES 2019’un full maç videosunu yayınladı. Oyunun çıkış tarihi yaklaşırken oyun ile ilgili daha detaylı bilgiler ve bambaşka içerikler gelmeye devam ediyor. Bunlardan biriside maç videosu.

Konami oyun ile alakalı bilgiler verirken kullanıcıları en çok etkileyen Şampiyonlar liginin bulunmamasıydı. PES 18 ile biten lisans, yeni oyunda bu ligin olmasını engelledi. Lisansın olmaması kullanıcıların oyuna ilgisini düşürürken; Fifa’nın oyuncu sayısınıda artıracaktır.

pes 2019 03

Tabi bunlara takılmayan Konami, oyunu hazırlamış görünüyor ki maç yapmaya başlamış bile. İlk maç Fransa ve Arjantin arasında geçiyor. 90 dakika süren müsabaka oyunun oynanış mekaniklerini gösterirken, grafiklere ve karakterlere ait detaylar içeriyor.

11 Dakika süren maç Fransa ve Arjantin’in kıyasıya rekabetini içeriyor. Maçın ilk yarısında 1 gol bulunurken, yine ikinci yarısında da 1 gol bulunuyor. Toplamda 2 gol bulunan Fransa – Arjantin maçı, Fransa’nın 2-0 galibiyeti ile sonlanıyor.

11 Dakikalık videodan oyunu yorumlamanız pekte mümkün değil ancak PES 2019’un genel oynanış mekaniklerini görmeniz ve oyunun genel hatlarıyla ne olduğunu anlamanız için yeterli olacaktır. Videoyu alt kısımdan izleyebilirsiniz. Sizce PES 2019 nasıl olmuş? Fifa ile rekabeti nereye gidecek?

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler