Cuma, Nisan 26, 2024

Piyasadaki En Pahalı 3 Bilgisayar Kasası Modeli!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Her gün gelişen teknoloji dünyasında bilgisayarlarda gün geçtikçe gelişiyor, güzelleşiyor. Bu gelişmelerin bedelleri ise fiyatlara yansıyor. Bu yazımızda sizlere piyasadaki en pahalı 3 Bilgisayar Kasası modelini derledik.

Her gün yeni bir oyunun çıkması ve artık bu oyunların yüksek sistemler istemesi oyuncuları yeni bilgisayar almaya zorluyor. Hâl böyle olunca oyuncular sistem alırken kasanın dahi oyuncuya hitap etmesini istiyor. Bu yazımızda ise piyasadaki en pahalı 3 Bilgisayar Kasası modelini inceleyeceğiz. Yanlış anlaşılma olmasın. Bunlar boş kasa yani içlerinde anakart ram vs. bulunmamakta. Buyrun listemize geçelim.

Thermaltake Core W200

Listemizin başında en pahalı ve son derece yakışıklı modellerden birisi olan Core W200‘ü ekledik. ThermalTake Core W200 gerek kalite gerek dizayn olarak son derece başarılı bir super tower kasa. Bu kasayı bu kadar pahalı yapan ergonomisi, genişliği, şıklığı ve üst düzey özellikleri. Core W200, alt kısmında bulunan 4 adet tekerlek ile kolayca hareket ettirilebilir bir hale getirilmiş. Yan kısımda bulunan penceresi ile şık bir görünüm kazanmış.

w200 thermaltake

Bu kasanın olağanüstü denilebilecek özelliklerinden birisi soğutması. ThermalTake Core W200 soğutma konusunda harikalar yaratıyor. Ön panel 8 adet 140mm fan desteği sunan W200, arkada bir adet 140mm fan desteği, üst panelde 3 adet 200mm ,alt panelde 6 adet 140mm fan desteği ile olağanüstü hava akışı sunuyor. Dahası her iki yan panele 120mm, 140mm ve 200mm fan takabiliyorsunuz.

thermaltake w200

20’den fazla sürücü yuvası ve 10 adet genişleme yuvası sayesinde içerisini sürücü ile doldurabilirsiniz. Ayrıca ön kısımda 2 adet HD Audio girişini ve 8 adet USB 3.0 destekli girişi barındırıyor. Bu son derece üst düzey kasanın fiyatı ise 2400 TL civarında.

CORSAIR Obsidian Serisi 900D

Corsair’de kasa ve soğutma konusunda son derece başarılı bir marka. Corsair, Obsidian Serisi 900D modelinde son derece sadece bir tasarıma girmiş ve oldukça şık bir dizayn sergilemiş. Yan kısmında bulunan pencere ile iç kısmın görünümünü dışarı veren 900D, gayet ergonomik bir tasarıma sahip bir super tower kasa.

900d corsair

Ön kısmında bulunan 3 adet 120mm fan ile içeriyi soğuk tutmayı başaran 900D, 9 adet sürücü yuvası ile bol bol yeterli bir depolama imkanı sunuyor. Ön kısmında 4 adet USB 2.0, 2 adet USB 3.0 ve 1 adet HD Audio girişi barındıran 900D bunları bir kapak ile saklamayı başarmış. Bu kasanın fiyatı ise 2000 TL civarında.

corsair 900d min

Thermaltake Level 10 GT Battle Edition Gaming 

ThermalTake’in bir başka pahalı modeli ise Level 10 GT Battle Edition Gaming. ThermalTake bu modelinde savaş konseptini son derece başarılı bir şekilde yansıtmış. Eğer Call of Duty, BattleField gibi oyunların müptelası iseniz bu kasa tam size göre. Üzerine 10 adet sürücüyü bağlayabilmenize olanak sağlayan Level 10 GT, 8 adet genişleme yuvasınıda beraberinde getiriyor.

thermaltake leve10

Ön kısmında bulunan 4 adet USB 2.0, 2 adet USB 3.0 ve 1 adet HD Audio girişi ile işlerinizi epey kolaylaştırıyor. Ayrıca üzerinde bulunan 2 adet 120mm, 1 adet 140mm ve 3 adet 200mm çok renkli fanlar ile soğutmayı ve görünümü en üst seviyeye çıkarıyor. Bu kasanın fiyatı ise 1400 TL civarında.

thermaltake be

Bu listemizde sizlere piyasadaki en pahalı 3 Bilgisayar Kasası modelini inceledik. Aslına bakacak olursak ülke genelinde bu fiyatlardaki kasaların kullanımı oldukça düşük. Öyleki en pahalı sisteme sahip oyuncular dahi bu fiyat seviyelerine pek çıkmıyor. Sizce bu kasaların fiyatları çok mu yüksek? Yoksa verdikleri performansa ve özelliklere değer mi?

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

3 YORUMLAR

    • KodLab yayınevinin kitaplarına bakmanı öneririm. Kodlamayı gerçekten öğreniyorsun, akılda kalıcı. D&R’da Bilgisayar bölümünde bulabilirsin. İnternet üzerinde de satılmakta.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler