Cuma, Nisan 19, 2024

PlayStation 4 Slim BİM Mağazalarında!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bim, A101 ve benzeri aktüel mağazaları birçoğumuz uygun fiyatlarla oyun konsolu satmasıyla biliyoruz. Şimdi yine Bim‘de yeni bir PlayStation gelmiş durumda. Bim‘e gelen PlayStation 4 Slim, tabii ki de 999 TL gibi gayet makul bir fiyatla karşımızda!

IMG 20170526 181312

Yanlış yazmadım, yanlış okumadınız. BİM yine bir güzellik yaparak PlayStation 4 ve XBOX 360’tan sonra PlayStation 4 Slim de mağazalarında. Genel bakıldığında PlayStation 4‘ün özelliklerini taşıyan Slim modelinde birkaç fark dışında pek bir özellik farkı bulunmuyor. Diğer modeline göre 5 Ghz WiFi alıcısı bulunan, optik ses girişi bulunmayan ve kasası daha ince olan PlayStation 4 Slim, geçen yılın son çeyreğinde çıkmıştı.

Yurt dışında 299$ gibi bir meblağ ile satılmasına rağmen o zamanın dolar kuru (3.2 TL civarı) ve vergiler hesaba katıldığında şahsen Slim modeli gayet uygun bir fiyatla satılmakta. Türkiye genelindeki Bim mağazalarında toplam 90.000 PlayStation 4 Slim bulunmakta ve her mağazaya yalnızca ‘1’ tane düşmekte. Bu yüzden yakınınızda bir BİM bulunuyorsa bu fırsatı kaçırmayın!

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler