Cuma, Nisan 19, 2024

PlayStation 5 Digital Edition Türkiye’ye Geliyor! İşte Fiyat

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sony, yeni nesil konsollarında farklı bir yola gitmiş ve iki farklı sürüm tanıtmıştı. PlayStation 5 Digital Edition bunlardan biri olmuştu. Ana versiyon satışa çıksa da, dijital sürüm olan bu ikinci versiyonu satışa çıkmamıştı.

Aradan geçen süre sonunda dijital versiyon için de o çok beklediğimiz açıklama geldi. Türkiye’de satılır mı satılmaz mı derken yeni sürümün satış tarihi ve fiyatı açıklandı.

PlayStation 5 Digital Edition bu ay satışa çıkacak!

Sony’nin yaptığı paylaşım sonrasında ortaya çıktı ki dijital sürümle Şubat ayı içerisinde tanışacağız. Şubat ayında satışa çıkacak oyun konsolunun fiyatı ise 5.999 TL olacak. Temel sürümle karşılaştırıldığı zaman daha makul bulunan fiyat, satışların da yükselmesini sağlayacaktır.

PlayStation 5 Digital Edition

Evet fiyat biraz daha iyi ve satışlar bu ay başlıyor ama iki konsol arasındaki fark ne? Aslında temelde çok büyük bir fark yok. İkisi de aynı sistemi kullanan PlayStation 5 ama dijital versiyonda herhangi bir disk alanı yok. Yani kutulu oyunları kullanacağını bir bölüm yok.

PlayStation 5 Digital Edition

Oyunları sadece dijital olarak satın alabiliyorsunuz. Artık hangi konsolu seçeceğiniz size kalmış ama bana sorarsanız dijital sürüm daha mantıklı geliyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler