Cuma, Mart 29, 2024

PlayStation 5 için Etkileyici Bir Video Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation 5, bu sene oyun konsollarının savaşında yeni bir cephe. Karşısında bir değil iki rakip var. Xbox Series X ve Xbox Series S modelleri.

Hangi konsol daha fazla tercih edilecek ve daha çok satacak onu göreceğiz ama reklamlar son sürat başladı. Önce Xbox için yayınlanan etkileyici reklam filmlerini gördük. Konsolların çıkışı için kum saati ters çevrilmiş ve zaman akarken bu kez Sony reklam filmlerini sunmaya başladı.

PlayStation 5 – “Oyunun Sınırı Yoktur” reklam videosu

Yeni reklam filminde de konsol için beklentileri biraz daha yükseltecek detaylar var. Video bir roketin kalkışıyla başlıyor ve bu konsolun hızına bir gönderme yapıyor.

Bir dalgıcın derinlere dalması, portal kullanarak çöle geçiş yapan bir gezgin, hava şartlarıyla boğuşan bir pilot ile video devam ediyor ve bir nevi yeni nesil oyun konsollarında herhangi bir sınırın olmadığı vurgulanıyor.

PlayStation 5

Zaten Sony’nin vurguladığı nokta da tam olarak burası. Başlık “Oyunun Sınırı Yoktur” şeklinde belirlenmiş. Yeni nesil konsollarla eğlence ve oyunun sınırı olmayacağı tanıtımda bile kullanılan bir ifade olmuştu.

https://youtu.be/t12x7k_oecc

Bakalım herkes şu an çok iddialı. Xbox bir tarafta PlayStation 5 bir tarafta. Bu söylenenler ne kadar gerçek olacak ve konsollardan gerçekten bu kadar iyi bir deneyim alınabilecek mi göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler