Pazartesi, Ekim 7, 2024

PlayStation 5 Pro için Umut Işığı! Yeni Konsol Geliyor mu?

Sony’nin PlayStation 5 serisi için planları bitmedi. En azından sektör otoriterleri tarafından yapılan açıklamalara bakacak olursak, markanın seriyi yeni modellerle genişletmesi bekleniyor. Aileye eklenecek yeni modeller içerisinde en çok beklenen ise PlayStation 5 Pro.

Bu alanda isabetli tahminleriyle bildiğimiz Tom Henderson, ilk olarak Mart ayında yeni Pro modeli üzerinde çalışmalar yapıldığını sızdırmıştı. Mart ayında bu iddiaları yalanlayan çok sayıda karşıt görüşün geldiğini de gördük. Haliyle bir Pro modeli gelecek mi gelmeyecek mi soru işareti olarak kaldı. Şimdi ise yine Tom Henderson tarafından paylaşılan yeni bilgiler var.

PlayStation 5 Pro Kesin Olarak Gelecek Deniyor

Tom Henderson tarafından paylaşılan bilgilere göre yeni nesil oyun konsolu için geliştirme aşaması devam ediyor. Kesin olarak Pro modelinin geleceğini de iddia eden kaynak, ilk geliştirme prototiplerinin önümüzdeki aydan sonra ortaya çıkmaya başlayacağını da belirtmiş.

BENZER:  Xbox Game Pass Sözünü Tutuyor! Atlas Fallen Yolda

Tabii ki her ne kadar Insider Gaming bu konuda kesin konuşuyor olsa da yeni oyun konsollarının gelip gelmeyeceği hala kesin değil.

PlayStation 5 Pro

Sektör otoritelerinde bir kesim yeni oyun konsollarının kesin olarak çıkacağını iddia ederken, bir kesim ise Pro modelinin atlanacağını ve PS6 serisine odaklanılacağını iddia ediyor. Her ne kadar son sızıntılardan sonra Pro modelinin çıkış yapacağına daha sıcak bakılsa da Sony açıklama yapmadan ya da daha somut kanıtlar görmeden bir şey diyemeyeceğiz.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler