Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Cyberpunk 2077 Türkiye Fiyatı Uçuşa Geçti

Paylaş

silkroad gaminggentr

Her ne kadar ilk çıktığı zaman performans sorunları nedeniyle eleştirilmiş olsa da Cyberpunk 2077, kısa süre içerisinde en popüler yapımlar arasındaki yerini almayı başardı. Oyuna yeni eklenen modlar ve DLSS 3.0 desteği de yapımı ileri bir noktaya taşıyan artılar oldu. Yapımı şu sıralar gündeme taşıyan konu ise ne oyuna eklenecek yeni bir mod ne de oyuna gelecek yeni bir DLC içeriği. Seriyi bu kez gündeme taşıyan fiyatlarına gelen zamlar oldu.

Uzun süredir indirimlerde karşımıza çıkan oyun, geçtiğimiz gün çok ciddi bir oranda zamlandı. Yeni açıklanan Steam fiyatı, oyunun bu hafta %60 oranında zamlandığını gösteriyor.

Cyberpunk 2077 Fiyatlarında Son Durum Ne?

Aslında Cyberpunk 2077 için bu ilk zam değil. Yılbaşından hemen sonrasında oyun için bir zam açıklaması yapılmıştı. Şimdi ise yapıma ikinci kez zam gelmiş oldu. Farklı olarak bu kez zam oranının daha fazla olduğunu görüyoruz.

Oyunun normal fiyatı 499 TL civarındayken, zam sonrasında yeni fiyat 799 TL oldu. Şu an için Steam üzerinden kontrol ettiğiniz zaman da bu fiyatı görüyorsunuz. %60 oranında gelen zam sadece Cyberpunk yapımını da etkilemiyor. Bunun dışında daha birçok oyunda zam olduğunu net olarak görmekteyiz.

Cyberpunk 2077,

Cyberpunk 2077,

Steam fiyatlarına zam yapılması genelde ilk adım olarak gözüküyor. Şu an kontrol ettiğimiz zaman oyunun Epic Games fiyatında bir değişiklik gözükmüyor. Muhtemelen yakın zaman içerisinde Epic Games fiyatları için de değişiklikler başlar. Geçmişte bu durumun da örneklerini görmüştük. RDR 2 önce Steam üzerinden zamlanmış sonrasında ise Epic Games fiyatları yükselmişti.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler