Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Xbox Game Pass Mayıs Oyunları Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xbox Game Pass için Mayıs ayı içerikleri de açıklandı. Bu ay listede yeni oyunların da karşımıza çıktığını görüyoruz. Sözü daha fazla uzatmayalım ve Xbox Game Pass Mayıs ayı oyunları hangileri yakından bakalım.

Xbox Game Pass Mayıs Oyunları Neler?

Bu ay en çok dikkat çeken yapım Redfall oldu. Oyun henüz yeni çıkış yaptı. 2 Mayıs itibariyle kullanıcıların beğenisine sunulan yapım, ilk günden de Game Pass kullanıcılarının erişimine açılmış oldu. Oyunun hem bulut hem PC hem de Xboc Series X ve S için sunulduğunu da ekleyelim.

Tabii ki listede yer alan tek yapım Redfall değil. Toplamda 5 ayrı yapımın listede yerini aldığını göreceğiz. Tarihleriyle beraber tüm oyun listesini aşağı ekliyorum.

Xbox Game Pass Mayıs ayı oyunları

  • Ravenlok – Bulut, konsol ve PC için 4 Mayıs
  • Shadowrun Trilogy – PC için 9 Mayıs
  • Weird West Definitive Edition – Xbox Series S ve X için 8 Mayıs
  • Fuga Melodies of Stell 2 – Bulut, konsol ve PC için 11 Mayıs
  • Redfall – Bulut, PC ve Xbox Series S ile X – 2 Mayıs

Xbox Game Pass Mayıs ayı oyunları için yayınlanan liste bu şekilde. Listede yer alan oyunların piyasa değeri aşağı yukarı 1000 TL civarında ediyor. Artık kullanıcılar yapımları ne kadar yeterli bulur orası sizin yorumunuza kalmış diyelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler