Pazartesi, Eylül 16, 2024

PlayStation 5 Pro’nun Videosu Geldi! Tasarım Böyle Olabilir

PlayStation 5 Pro son aylarda iyiden iyiye konuşulmaya başladı. Zira yeni konsol için çok daha fazla sızıntı var. En son geçtiğimiz hafta yeni nesil konsolun tasarımını işaret eden bir ikon sızdı. Ürün simgesi olarak da lanse edebileceğimiz ikon, konsolun tasarımına ilişkin önemli işaretleri de ortaya koymuş oldu.

Fakat görünen o ki iş burada bitmeyecek. Biz yeni konsolu daha uzun süre konuşmaya devam edeceğiz gibi duruyor. Hem sızıntılar gelmeye devam ediyor hem de sızıntılar üzerinde hazırlanan çalışmalar bir bir yayınlanıyor. Son olarak PS5 Pro’nun videosu paylaşıldı.

PlayStation 5 Pro Videosunda Tasarım Net Olarak Gözüküyor

Burada önemli olan bir nokta var. Yayınlanan video yeni bir sızıntı değil. Yayınlanan video daha çok sızıntıların derleme videosu gibi.

Az önce söz ettiğimiz ikon tasarımından yola çıkılarak hazırlanan videoda, yeni nesil konsolun tasarım yapısının nasıl olacağı vurgulanıyor.

Yaklaşık 2 dakika süresi olan render videosunda konsolun yan kısmında üçlü bir ızgara alanına yer verileceği vurgulanmış. Görsel açıdan bir fark yaratacak olan bu kısmın içerisinde aydınlatma da ekleneceği vurgulanıyor.

BENZER:  GeForce Now'a 5 Yeni Oyun Daha Ekleniyor!

PS5 Pro’nun videosu 3

Ayrıca konsolun yan kısmına bir de disk alanının ekleneceği vurgulanmış. Sızan ikon görsellerinde bu alanda herhangi bir disk bölümü dikkatimizi çekmemişti. Fakat render çalışmasında yan kısımda bir disk alanına yer verildiğini net olarak görmekteyiz.

Bunun dışında konsolun yine dik formda olacağı da vurgulanmış durumda. Mevcut olan konsollardan çok büyük bir fark olmadığını da buradan anlayabiliyoruz. Muhtemelen Pro modellerinin asıl farkı içerisinde yer alan teknik donanım olacak.

YouTube video

Tüm bunlar konsol tanıtıldığı zaman netlik kazanacak. PlayStation 5 Pro için tanıtım tarihine gelince, net bir tarih yok. Eylül ayının içerisinde yeni nesil konsolların tanıtılabileceği söylenmekte.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler