Cumartesi, Temmuz 27, 2024

PlayStation 5 Slim Ortaya Çıktı! İşte İlk Video

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation 5 serisinin yenilenip yenilenmeyeceği konusu tam bir karmaşaya dönüşmüştü. Oyun sektöründe otorite olan isimlerin bazıları yeni nesil konsollar için bir güncelleme yapılacağını iddia etse de bir kesim de seriye yeni bir konsol eklenmeyeceğini iddia etmişti. Konsol gelecek mi gelmeyecek mi merak edilirken PlayStation 5 Slim için önemli bir gelişme yaşandı.

Yeni nesil konsollara ait olduğu belirtilen bir video yayınlandı. Aslında önce tek bir kare fotoğraf üzerinden sızıntı yapıldığını gördük. Hemen sonrasında ise sızıntıya ait video da paylaşıldı.

PlayStation 5 Slim Kasası Nasıl Gözükecek?

Sızdırılan görseller ve video değerlendirildiği zaman, yeni nesil konsolun yine ana renkler üzerine kurulu olan bir tasarım temasını benimseyeceği gözüküyor. Siyah ve beyazın uyumunu yansıtacağı gözüken konsolun, genel olarak kasasının ise ince olduğunu göreceğiz.

Yeni versiyon ana tasarım hatları açısından söz konusu seri ile büyük oranda benzer olsa da bu seri eski versiyonlara göre 5 cm daha kısa ve kasa olarak çok daha ince olacak.

https://twitter.com/BwE_Dev/status/1690098165490548737

Ön kısımda çift USB Type C portu bulunduracağı da gözüken konsolun teknik açıdan bir farkının olup olmayacağı net değil. Muhtemelen Sony yakın zamanda söz konusu konsollar üzerindeki sır perdesini aralamış olacak.

2023 yılının sonuna doğru, konsolun resmen tanıtılması ve hatta satışa sunulması bekleniyor. İddialar ve sızıntılar ne kadar doğru ancak tanıtımdan sonra öğrenebileceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler