Cumartesi, Temmuz 27, 2024

FC Mobile Ne Zaman Çıkacak? Ücretli mi?

Paylaş

silkroad gaminggentr

FIFA serisinin son bulmasıyla beraber EA Games, yeni bir dönem başlattı. Artık karşımızda EA FC serisini göreceğiz. Serinin ilk oyunu da FC 24 olarak geçtiğimiz günlerde duyuruldu. Bu değişim mobil oyun dünyasına da yansıyacak. Zira mobil oyun dünyasında da bundan böyle FC Mobile yapımlarını göreceğiz.

EA Games çok fazla bekletmedi ve mobil oyun için de duyuruyu gerçekleştirdi. Firmanın yeni oyunun mobil sürümü için çıkış tarihi gibi önemli bilgileri de açıkladığını belirtelim.

FC Mobile Ne Zaman Çıkıyor?

Yayınlanan ilk fragmana bakacak olursak bir hayli iddialı bir oyun olarak gelecek yapım, 26 Eylül tarihinde çıkış yapacak. Grafiksel ve oynanış açısından çok daha iddialı olacak mobil futbol oyununun, içeriksel anlamda da daha zengin olduğunu göreceğiz.

Mobil oyunun nasıl özellikler sunduğu konusunda detaylara gelecek olursak, mobil olsa da kapsamlı bir oyunla karşı karşıya kalacağımızı belirtebiliriz.

FC Mobile

  • Yenilenmiş şut sistemi
  • Belli ünlü oyuncular için özel gol sevinçleri
  • Yenilenmiş penaltılar
  • Mobil odaklı yenilenmiş kontroller
  • Oyunculara özgü koşu stilleri
  • 500’den fazla takım
  • 18.000 üzerinde oyuncu
  • 25 üzerinde lig ve çok daha fazlasıyla oyun karşımıza çıkmış olacak.

Unutmadan oyunda kapak yıldızı olarak ünlü futbolcu Vini, Jr. bulunacağını da eklemiş olalım. Yayınlanan fragmanda da ünlü oyuncu başrolde yer alıyor.

Gelelim FC Mobile oyunu için merak edilen bir başka kısma. Oyunun ücretli olup olmayacağı çok soruluyordu. EA açıklamasına bakacak olursak FC Mobile ücretsiz bir mobil oyun olacak. Ayrıca FIFA mobile oyuncuları, yine ücretsiz bir şekilde yeni oyuna güncelleme alabilecekler.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler