Perşembe, Mart 28, 2024

PlayStation Plus Ekim 2020 Oyunları Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation Store oyun fiyatları iyice artmışken, PlayStation Plus abonelik sisteminde verilen oyunların önemi daha da arttı. Öyle ki artan oyun fiyatları sonrasında oyuncular PS Plus sistemini daha mantıklı bulmaya başladılar. PlayStation Plus Ekim 2020 oyunları da konsol sahiplerinin akıllarını çelmek için ikinci bir neden olacak.

Açıklanan oyunlar, Eylül ayında yapılan sürprizin devamı niteliğinde. Sony Eylül ayında da PUBG ve Street Fighter V oyununu ücretsiz hale getirmiş ve epey bir beğeni toplamıştı. Ekim ayı oyunları da aynı ilgiyi çekecek yapımlar.

PlayStation Plus Ekim 2020 oyunları!

Bu ay verilecek olan oyunların toplam değerinin 603 TL olduğunu belirterek başlayalım. 603 TL değerinde olan paket içerisinde Need For Speed Payback öne çıkıyor.

PlayStation Plus Ekim 2020

NFS serisinin sevilen oyunu Payback serisine eşlik edecek olan diğer oyun ise Vampyr olarak açıklandı.

Ekim ayının oyunlarına erişmek isteyen oyuncuların 6 Ekim tarihine kadar sabretmesi lazım. 6 Ekim sonrasında oynanabilir olacak yapımlar, 2 Kasım tarihine kadar da PS Plus üyelerine ücretsiz olarak verilmeye devam edecek. Sonrasında Kasım ayının oyunlarını bekleyeceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler