Cuma, Nisan 26, 2024

Poco C31, Lansmandan Bir Gün Önce Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Poco, yeni C31 isimli akıllı telefonunu yarın yerel saatle öğlen vakitlerinde Hindistan’da tanıtacak. Şirket, POCO C31’in teknik özelliklerini henüz ayrıntılı olarak açıklamadı, ancak lansman öncesinde heyecan oluşturmak için akıllı telefonun birkaç özelliğini resmi olarak açıkladı. Poco C31, 4GB RAM ile gelirken Helio G35 SoC tarafından güç alacak, cihazın farklı RAM kapasitelerine sahip varyantlarının olup olmayacağını bilmiyoruz.

C31, su damlası çentikli bir ekrana sahip olacak ve arka panelde ikili renge sahip bir gradyan tasarım sergileyecek. Poco, C31’in biyometrik kimlik doğrulama için Yüz Tanıma ve parmak izi tarayıcı ile geleceğini söylüyor, ancak Poco tarafından paylaşılan görüntü bize telefonda yana monte edilmiş bir parmak izi okuyucu göstermiyor, yani muhtemelen parmak izi okuyucusu arka tarafta yer alacak.

Poco ayrıca C31’in güçlendirilmiş köşelere sahip olacağını ve pilinin yüzde 25 oranında daha uzun ömürlü olacağını ve 1000 şarj döngüsü sunacağını söylüyor. Şirket ayrıca bataryanın 2,5 yıllık kullanımdan sonra bile ilk günkü kadar iyi performans sunacağını iddia ediyor.

Şirket tarafından aktarılan bilgiler şimdilik bu kadar. Poco C31’in fiyatlandırması, bulunabilirliği ve diğer özellikleri hakkında yarın gerçekleşecek olan lansmandan sonra daha fazla bilgi sahibi olacağız.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler