Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Beklediğiniz Haber: POCO M5 için HyperOS Güncellemesi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ülkemizde satılan uygun fiyatlı akıllı telefonlar, genelde güncelleme desteği konusunda geri planda kalıyor. Fakat söz konusu Xiaomi ekosistemi içerisindeki cihazlar olunca bu durum biraz daha farklı işliyor. Zira marka ve alt markaları, geçtiğimiz yıldan beridir orta segment ve hatta giriş modeller için bile sık sık güncellemeler sunmaya başladı. Zaman zaman bu noktada sizinle güncelleme haberlerini paylaşıyoruz. Bu kez müjdemiz POCO M5 kullananlara gelecek. Son bilgilere göre POCO M5 için HyperOS güncellemesi geldi.

POCO M5 HyperOS Güncellemesi Dağıtılıyor

Son gelen bilgilere göre POCO, söz konusu model için güncellemeyi sunmaya başladı. Üstelik bu kez güncelleme doğrudan global sürüm için sunuldu. Küresel cihaz kullanıcıları yeni güncelleme sonrasında akıllı telefonlarının sürümünü OS1.0.2.0.ULUMIXM olarak görecekler.

Ülkemizdeki cihazların da yine bu küresel güncellemeden yararlanacağını belirtelim. Sürüm notlarına ve yayınlanan görsellere bakacak olursak güncelleme 3,7 GB gibi bir boyuta sahip olacak. Yeni güncelleme Android Aralık 2023 güvenlik güncellemesini de içerisinde barındıracak. Sistem güvenliği de arttırılmış olacak.

POCO M5 için HyperOS

POCO M5 HyperOS güncellemesi için söyleyeceğim detay şu ki güncelleme hemen sizin cihazınıza gelmeyebilir. 12 Ocak sonrasında güncellemenin yavaş yavaş sunulmaya başladığını görüyoruz. Fakat bu konuda çok yorum geliyor.

POCO M5 için HyperOS

Güncellemeyi önceden aldığını söyleyen kullanıcılar da oluyor hala güncelleme almadığını belirten kullanıcılar da oluyor. Parça parça dağıtım yapıldığı için farklı farklı zamanlarda yeni güncellemeyi almanız gayet normal. POCO kısa süre içerisinde tüm cihazlar için güncellemeleri tamamlayacaktır.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler