Perşembe, Nisan 25, 2024

Pokemon GO Android ve iOS’ta Resmi Olarak Göründü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uzun süredir merakla beklenen efsanevi seri Pokemon GO nihayet Android ve iOS kullanıcıları için ücretsiz olarak görüldü. Pokemon GO hakkında teknik detaylar ve oyunun özellikleri haberimizde.

Pokemon GO Play Store ve iOS Store’da!

Niantic INC tarafından geliştirilen Pokemon GO serisi resmi olarak iOS ve Android kullanıcılarına sunuldu. Oyunu ilginç kılan yönlerden birisi ise Pokemon eğitmeni olarak tıpkı zamanında bayılarak izlediğimiz Pokemon çizgi filmindeki gibi turnuvalara katılıp, en iyi pokemon eğitmeni olabilmek için kıyasıya mücadele ediyorsunuz. Ayrıca özel pokemonları da yakalayarak arkadaşlarınıza hava da atabiliyorsunuz. 

Gerçek dünyanın bir parçası olarak geliştirilen Pokemon GO, Android kullanıcıları için Google Play üzerinden, iOS kullanıcıları da iTunes Store üzerinden erişebiliyorlar. Ancak biz yine farkımızı konuşturarak oyunun direkt linklerini aşağıdan sizlerle paylaşmış oluyoruz.

Pokemon-Go
Ufak bir not: Pokemon GO oyunu şuanda sadece Avustralya, Yeni Zelanda, Çin ve ABD gibi ülkelerde oynanabilir durumda. Oyunun Türkiye’ye gelmesi bir kaç ay alacak gibi görünüyor. Oyunu indirmek istediğiniz zaman Play Store size “Bu oyun ülkenizde kullanılamıyor” uyarısı ile karşılaşıyorsunuz.

Zaten bu ırkçılığı da halen anlamış değiliz ama çok yakında Türk’ler olarak Poketoplarımız ile işgal edeceğimiz günler çok yakındır. Şuana kadar yurt dışında Pokemon Go 50 bin ile 100 bin indirme sayısına ulaşmış durumda.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

6 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler