Perşembe, Nisan 25, 2024

Pokemon GO Oyuncuları Tekrar Çekmek İçin Yeni Dev Güncelleme Getiriyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz sene ne olduğu belli olmayan bir sebepten dolayı Pokemon GO tüm dünya genelinde bir kaç gün içerisinde yayılarak popüler oldu. Güzel bir reklam stratejisi izleyen Niantic, milyonlarca oyuncunun telefonuna Pokemon GO yükletmeyi başardı. Fakat bu başarı uzun soluklu olmamıştı. Şimdi ise yeni büyük güncelleme yolda. Bakalım oyunda yeni neler ekleniyor ?

1 GB Aşkın Güncelleme Geliyor

Pokemon GO ilk çıktığında bende merak edip oynayanlardanım. Fakat bu merakım sadece 3 gün sürdü. Peşine hileler çıktı ve ülkeler arasında ayrımcılıklar yapıldığı için oyuncular çabuk bıraktı. Mesela hala oyun Türkiye’de yayınlanmadığı gibi, neyi bekledikleri konusunda da en ufak bir açıklama yok.

Şimdi yeni dönemde Niantic Pokemon Go oyununa her gün bir sefer görev olarak yapabileceğiniz 20 kişilik büyük raidler getiriyor. Kullanıcılar bu raidlerin içerisine girerek devasa güce sahip pokemonlar ile savaş edebilecekler. Ancak oyunun hala savaş tarafında büyük eksiklikleri var. Mesela bir Pikaçhu elektrik atmadan saldırıyorsa, o oyun benim için Pokemon değildir arkadaş.

Öte yandan bir diğer güncelleme ise GYM noktaları ile alakalı. Major Facelift adı verilen ve oyuncuların elde edebileceği bu sistemde oyuncuların birbirini daha kolay bulması hedefleniyor. Bir de ekstra olarak ne işe yaradığı henüz belli olmayan, güya pokemonlara motivasyon verebilecek ‘motivasyon merkezi’ geleceği belirtiliyor.

pokemon go guncelleme

pokemon go guncelleme 002

Tekrar Tutar mı ?

Açık konuşayım, Pokemon GO gibi bir oyun temel savaş stratejilerini değiştirmediği sürece tutmaz. Aynı şekilde oyuncu kaybetmeye devam eder. İlk heveste milyonlarca oyuncu indirip ‘bir bakayım’ edası ile oynadı. Fakat sonrasında yaprak dökümü uzun sürmedi.

Öte yandan telefonunuzun şarjını su gibi içtiği için sürekli oyun ve internet kullanımı da oyunculara büyük sıkıntılar oluşturabiliyordu. Velhasıl yıllardır şöyle eski Pokemon tadında bir oyun kimse yapmadı, yapamadı. Hala hevesimiz bu tarafta kursağımızda kaldı diyebilirim.

pokemon go guncelleme 003

Yeni Güncelleme Ne Zaman Aktif Olacak ?

Her şeye rağmen Pokemon Go oynamaya devam eden oyuncular için söyleyelim. Yeni güncelleme 20 gün içerisinde oyunculara bildirilecek ve update yapmanızı isteyecek. Zaten şuanda gelen hali hazırda bir güncelleme mevcut. Fakat kaç gün içerisinde aktif olur, orası şuan soru işareti.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler