Cuma, Mart 29, 2024

İşte PES 2018’in Oynanış Videosu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Futbol oyunseverlerinin gözdesi Pro Evolution Soccer 2018‘in oynanış videosu yayımlandı. 18 dakika uzunluğundaki video içinde oyunun ince detaylarını görebiliyoruz.

E3 2017 fuarı kapsamında oyun severlerin beğenisine sunulan yeni nesil Pro Evolution Soccer 2018’in oynanış videosu yayımlandı. Videoda Liverpool ile Atletico Madrid takımları arasında oynanan çekişmeli bir maç yer alıyor. Oyun yeni oynanış mekanikleri, grafikleri ve hareket animasyonları ile uzun süredir merak ediliyordu.

pes 2018 ile ilgili yeni bir oynanis videosu yayinlandi 9319084

PES 2018, REAL Touch + özelliğiyle oyuncuların gelen topun yüksekliğine ve hızına bağlı olarak topu kontrol etmek için vücutlarının göğüs, kafa veya bacak kısımlarını daha aktif biçimde kullanmalarını da sağlayacak. Tüm duran top pozisyonları da baştan düzenledi ; bunu özellikle penaltı atışlarında ve tek kişilik santra rutininde gözlemleyebileceksiniz.

KONAMI‘nin bir Twitch yayınında bahsettiğine göre PES 2018’i oynamak için en iyi platform PC olacak. Çünkü oyunun PC versiyonunda en gelişmiş grafik özellikleri oyunculara sunulacak. Ayrıca yeni REAL Capture sistemi ile gündüz ve gece maçlarında daha gerçekçi aydınlatmalar sunarken, Camp Nou ve Signal Iduna Park gibi stadların çevresindeki bölgelerin, zeminlerinin ve tünellerin aslına uygun biçimde yansıtılması için 20,000’den fazla unsur özenle hazırlandı.

Pro Evolution Soccer 2018’in Amerika Birleşik Devletleri için çıkış tarihi 12 Eylül, Avrupa ve Asya kıtaları için ise 14 Eylül olarak belirlenmiş. Oyun PC, Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360 ve PlayStation 3 platformlarında oyuncuların karşısında olacak. Oyunun fiyatının ise ülkemizde 199TL olacağı tahmin ediliyor. 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler