Cuma, Mart 29, 2024

Pokemon Legends: Arceus için Yeni Fragman Videosu Paylaşıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Pokemon Legends: Arceus için yeni bir fragman yayınlandı.

Oyun, 29 Ocak 2022 tarihinde Nintendo Switch için çıkacak.

Fresh Pokemon Legends Arceus trailer preps us for a whole new Pokemon game 1 1280x720 1

Nintendo, bugünün Pokémon Presents vitrini sırasında merakla beklenen Pokémon Legends: Arceus için bir ton yeni bilgi duyurdu. Nintendo, yeni bir savaş sistemi, yeni bölgesel pokémon ve yeni beceri eğitmenlerinin hepsini yakalaması gerekeceğini kapsamanın yanı sıra, yepyeni, güzel bir fragman da yayınladı.

Pokémon Legend: Arceus, farklı ekosistemlerle dolu ve her türlü bölgesel pokémonla dolu doğal bir cennet olan Hisui bölgesinde geçiyor. Nintendo bir bakış sundu Arceus: Pokémon Efsaneleri ‘ savaş sistemi, yeni katlanmış bir çift ile klasik Pokémon oyun birleştirir. Yeni bir özellik, sıradaki pokémon’un sırasını gösteren Eylem Sırası çubuğudur. Güçlü stil veya çevik stil kategorisine giren saldırıları kullanarak dönüş sırasını ve sıklığını etkileyebilirsiniz.

Güçlü stil hamleleri daha sert vurur ancak daha yavaştır ve bir sonraki saldırınız arasındaki süreyi artırır. Çevik stil hareketleri daha zayıf ama daha hızlıdır ve bunları kullanmak size art arda saldırmak için birden fazla fırsat verecektir.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler