Salı, Nisan 23, 2024

Poker Club PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve PC için Çıkacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ripstone Games bugün, oyunun 19 Kasım’da PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One ve PC için yayınlanacağını duyurdu.

Ek olarak Nintendo Switch sürümünün de ekleneceğini duyurdu.

Poker Club 007 1080

Poker Club xbox

PC’de, PlayStation 5 ve Xbox Series X Poker Club, yeni nesil donanım ve özelliklerden en iyi şekilde yararlanmak için tasarlandı. Poker Club; PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X genelinde donanım hızlandırmalı ışın izleme dahil olmak üzere gelişmiş işleme teknikleriyle 60 fps’de 4K görsellere sahiptir. PlayStation 5’te Poker Club, oyuncuları poker masasına çekmek için DualSense denetleyicisindeki gelişmiş haptikleri kullanır daha önce hiç olmadığı gibi.

Oyun, PlayStation 4 ve PlayStation 5 genelinde ücretsiz çapraz nesil satın almayı desteklerken, Xbox One ve Xbox Series X’te Smart Delivery’den yararlanılır, bu nedenle oyuncular her iki nesil konsolda da oyunu almak için Poker Club‘ı yalnızca bir kez satın almak zorundadır.

Ripstone Games’ten Phil Gaskell, “Poker Kulübünün lansman sırasında yeni nesil konsollar için hazır olmasını sağlamak için gerçekten çok çalışıyoruz” dedi.

“Kolay olmadı, ancak sonunda PC, PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4 ve Xbox One için Poker Club’ın 19 Kasım’da başlayacak olmasıyla hedefimize ulaşacağımızı duyurmaktan gurur duyuyoruz. Bu, her zaman hayalini kurduğumuz poker oyunudur ve orada bulunan her şeyden daha fazla oyun modu ve yolu sunar. Bu tatil sezonunda oyuncuların poker masasında bize katılmasını bekleyemeyiz!” dedi.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler