Perşembe, Nisan 18, 2024

PS Plus 2020 Ocak Ayı Oyunları Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Her ay yeni ücretsiz oyunlarını açıklayan Sony, yılbaşının hemen sonrasında PS Plus 2020 Ocak ayı ücretsiz oyunlarını açıkladı.

PlayStation Plus üyelerinin merakla beklediği 2020 Ocak ayı ücretsiz oyunları için Türkiye’deki kullanıcılara farklı bir uygulama yapıldı. Sözü daha fazla uzatmayalım ve PS Plus Ocak ayı oyunlarına geçelim.

PS Plus Ocak ayında alternatiflerle öne çıktı

Kullanıcılara sunulacak olan ilk ücretsiz oyunun Uncharted: The Nathan Drake Collection yapımı olduğu açıklandı. Aksiyon ve macera yönü ağır basan Uncharted oyununun koleksiyonu olarak gösterebileceğimiz yapımda 3 oyun yer alıyor. Koleksiyon içerisinde yer alan oyunlar şöyle:

  • Uncharted: Drake’s Fortune
  • Uncharted 2: Among Thieves
  • Uncharted 3: Drake’s Deception

Özellikle seriyi oynamamış olan oyuncular için sevindirici bir gelişme olarak gösterebileceğimiz paket, ücretsiz olarak sunulan tek oyun değil. Bunun dışında bir keçiyi amansızca kontrol ettiğiniz ve aslında pek bir amacı olmayan Goat Simulator oyunu da sunuldu.

Kontrolünüzdeki keçiyle köşeden köşeye uçtuğunuz oyun oldukça eğlenceli olabilir fakat bu oyun Türkiye’deki oyunculara sunulmadı. Öyle ki oyun Türkiye’ye Kasım ayında sunulmuştu. Haliyle Sony Türkiye’deki kullanıcılar için alternatif olarak başka bir oyun sunma kararı aldı. Türkiye’deki kullanıcılar için sunulan oyun ise Frantics olacak.

PS Plus 2020 Ocak ayı oyunlarını 6 Ocak tarihinden sonra indirebileceğinizi ekleyelim. Bu tarihe kadar geçen ay verilen yapımları oynamaya devam edebileceksiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler