Perşembe, Nisan 25, 2024

PS Plus Üyeleri Bu Yıl Tam 1500 Dolar Değerinde Ücretsiz Ürün Aldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation’un üyelik sistemi PS Plus sahipleri bu sene tam 1500 dolar değerinde ücretsiz oyun aldılar.

PlayStation’un ürün satış mağazası PS Store bu sene tüm kullanıcılar tarafından oldukça fazla kullanıldı. Bu ilgiyi boşa çıkarmayan PlayStation, PS Plus sahiplerine oldukça fazla ürün verdi. 2018 senesi boyunca ücretiz oyunlar vermeye çalışan şirket bu sene oyuncuları epey kara geçirdi.

Geçtiğimiz yıllara nazaran bu yıl daha fazla ürünü PS Plus üyelerine veren şriket 2018 senesinde tam 1500 dolar değerinde ürün hediye etti. Tabi bu ürünlerin hepsi çok çok iyi oyunlar mı? Tabiki hayır. Bunların %80’inin kötü olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda bu değer pekte fazla gelmiyor.

İşte PSN Plusın Eylül Ayında Sunacağı PS4 Oyunları ÖNE ÇIKAN

Ancak totalde elde edilen ürüne baktığımız zaman rakam gayet tatmin edici. PlayStation‘un ezeli rakibi Xbox’ın sistemine baktığımızda daha cazip edici geldiğini görebiliyoruz. Game Pass gerçekten çok etkileyici bir sistem. PS Plus ise bunun altında kalmamayı bu senelik başardı.

Ancak önümüzdeki dönemde Sony’ninde bir atak ile bu sisteme geçmesi bekleniyor. Aylık abonelik sistemi ile oyunculara tüm oyunları sergilemesi beklenen PS Plus daha fazla kullanıcıya da ulaşacaktır.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler