Çarşamba, Nisan 17, 2024

PS5 Özel Oyunu Demon’s Souls için Oynanış Videosu Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation 5’in çıkış tarihi ve fiyatı için aylardan beri süre gelen beklenti son buldu. Dün yapılan tanıtımla detaylar açıklandı. Konsolların haricinde bir çok oyun için de duyuru yapıldı. Yenilenen Demon’s Souls bu oyunlar içerisinde en dikkat çekenlerinden biri oldu.

PS5 konsollara özel olarak geleceği söylenen yenilenmiş Demon’s Souls oyunu için bir oynanış videosu da yayınlandı ve açıkçası ne kadar iddialı bir yapımın geleceğini ilk elden görmüş olduk.

Demon’s Souls

Demon’s Souls grafik kalitesi ile dikkat çekecek

Oyun için yayınlanan oynanış videosu 5 dakikayı bile bulmuyor. Fakat bu kadar kısa bir süre bile, bazı şeyleri anlamamız için yeterli.

Işık kalitesi, doku kalitesi, atmosfer, grafikler, efektler her şey harika gözüküyor. Yenilenmiş Demon’s Souls oyunu şunu kanıtlıyor ki PS5 oyun konsolları, oyun dünyasında fark yaratmaya yetecek. Bir yandan baktığınız zaman, oyun da bir hayli iddialı gözüküyor.

Videoda daha çok dövüş mekaniklerini görüyoruz ve bu konuda yapımı gayet başarılı bulduğumu söyleyebilirim. Zaten yapım daha önce de kendini kanıtlamış oyunlar arasında yer alıyordu.

Ayrıca benim dikkatimi çeken bir yer daha oldu o da oyun içi sesler. Sesler çok daha detaylandırılmış gibi geliyor. Bakalım oyun çıktığı zaman, çok daha fazlasını öğrenip, nelerin değiştiğini görüp, çok daha detaylı yorum yapabileceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler