Cumartesi, Temmuz 27, 2024

PUBG için Oyuna Renk Katacak Yeni Harita Yolda!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyuncuların bir türlü bırakmadığı oyunlardan biri olan PUBG, kendisine sağlam bir kullanıcı kitlesi oluşturdu diyebiliriz. Battle Royale türüne olan ilgi de çok düşmeyince, oyunun hatırı sayılır kitlesi de yerini korumuş oldu. Krafton ise bu kitleyi korumak adına yeni adımlar atmaya da devam ediyor. En son 18 Mart’ta gerçekleştirilen geliştirici sohbetlerinde oyun için yeni açıklamalar yapıldı.

2023 yılı içerisinde oyunun gidişatı ve bundan sonra yapımın nasıl ilerleyeceği konusunda yenilikler açıklandı. Oyun kalitesini arttıracak ve hilenin önüne geçecek olacak yenilikler bir yana, yapıma gelecek yeni harita hakkında da birkaç ufak tüyo almak mümkün oldu.

PUBG’nin Yeni Haritası Neon Olacak

Oyuna yeni eklenecek olan haritanın kod adının “Neon” olduğunu göreceğiz. Yeni harita hakkında çok geniş bir bilgi yok ama şunu biliyoruz ki modern bir şehir yapısıyla kırsal alanları bir araya getiren karma bir harita karşımıza çıkacak. Bir yanda gökdelenlerin yükseldiği modern bir şehir yapısı, diğer yanda ise henüz keşfedilmemiş kırsal alanlar olacak.

PUBG Neon haritası

Henüz detayları açıklanmayan yeni bir oyun türünü de beraberinde getirecek olan kod adı Neon haritası, hava yolu, su ve kara olmak üzere birçok çeşitli ulaşım aracı seçeneklerini de sunacak. Dinamik hava durumu, ek doğa görselleri, ek silahlar ve yeni arabalar gibi artıları da olacak Neon haritasının bu yılının sonuna doğru oyuna eklendiğini göreceğiz.

PUBG Neon haritası ne zaman çıkacak derseniz, ay ya da gün olarak tarih vermemiz mümkün değil. Şimdilik bu konuda açıklama yapılmadı.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler