Salı, Mayıs 7, 2024

Steam Bahar İndirimleri 50 TL Altı Oyun Önerileri

Paylaş

silkroad gaminggentr

Steam İlkbahar indirimleri önümüzdeki hafta sona erecek. Belki de bu indirimler yeni zamlardan önce son çıkışlar olacak. Haliyle oyun almak isteyenler için tam zamanı diyebilirim. Kısa süre önce bazı oyun önerileri için paylaşımlar yapmıştık. Şimdi de Steam bahar indirimleri 50 TL altı oyun önerileri rehberiyle karşınızdayız.

50 TL veya daha az bir bütçe ayırarak hangi oyunları alabilirsiniz bakalım. Fiyatları düşündüğümüz zaman ne yazık ki listemiz çok uzun olmayacak. Yine de olabildiğince eğlenceli yapımlara yer vermeye çalışacağız.

Steam Bahar İndirimleri 50 TL altı Alınabilecek Oyunlar için Listemiz

Civilization VI – Şu an Fiyatı 22 TL

Strateji sevenler için kesinlikle en iyi oyunlardan biri. 2K Games imzasını taşıyan yapım, uzun soluklu serinin mevcut ön güncel oyunu. Oyunda ilk çağdan başlayarak medeniyetinizi geliştirmeye düşmanlarınıza karşı üstün gelmeye çalışıyorsunuz. Ekonomi, askeri, kültürel ve diplomatik her ayrıntıya dikkat etmeniz lazım. Baştan belirteyim uzun soluklu bir oyun. Oyun süreleri bir hayli uzayabiliyor.

Deep Rock Galactic – Şu an Fiyatı 51 TL

Ghost Ship Games tarafından geliştirilen Deep Rock, uzay cücelerini kontrol ettiğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunu. Türkçe arayüz ve altyazı desteği olan oyunda, hedefinize ulaşmak için çevrenizdeki her şeyi yok etmeniz gerekiyor. Bu süreçte birçok çeşitli uzaylı yaratıkla karşı karşıya kalacaksınız. Tabii ki büyük silahlarda yardımcınız olacak. Oyunun Co-Op olarak oynanabiliyor olması da yapımı bir hayli eğlenceli hale getiriyor.

Golf Gang – Şu an Fiyatı 21 TL

Küçük boyutlu basit bir oyun olmasına karşın, eğlenceli diyebileceğimiz yapımlardan biri. Lazy Mondan Games tarafından geliştirrilen oyun, aslında bir golf oyunu. Ama benzerlerinden çok daha farklı. 8 oyuncuya kadar oynanabilen yapımda aşırı hareketli bir golf alanında rakiplerinizle yarışıyorsunuz.

American Truck Simulator – Şu an fiyatı 37 TL

Bilmeyen kaldı mı bilmiyorum. 🙂 ETS2’nin geliştiricilerinden çıkmış bir oyundan söz ediyoruz. Bu kez Amerikan tırlarıyla baş başasınız ve yine yollara düşüyorsunuz. ETS 2 hayranlarının da mutlaka denemesi gereken bir oyun diyebilirim. Genel dinamik olarak yapı aynı olsa da tırlar, ortam ve akış biraz daha farklı geliyor. Güzel bir çeşitlilik sunuyor diyebiliriz.

The Long Dark – Şu an fiyatı 28 TL

Hayatta kalma odaklı The Long Dark yapımında, jeomanyetik bir felekat sonrasında buzullara dönüşmüş bir dünyada hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Doğanın çetin şartlarıyla başa çıkmanız gerekiyor. Benzer yapımlardan farklı olarak oyunda öyle zombiler falan göremiyorsunuz. Çetin doğa şartlarına karşı verdiğiniz mücadele öne çıkıyor.

Hunt Showdown – Şu an fiyatı 43 TL

Crytek İmzalı olan oyun, PvPvE türünde bir oyun. Kimi zaman kabuslardan çıkan canavarlara karşı mücadele edeceğiniz kimi zaman da ödül avcılığı yapacağınız oyunu daha iyi anlamanız adına aşağı videosunu da ekliyorum.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint – Şu an fiyatı 53 TL

Ubisoft’un uzun soluklu serisinde yer alan yapımlardan biri. Oyunda yoldan çıkış eski özel kuvvetler askerlerinden oluşturulmuş olan bir çeteye karşı mücadele ediyorsunuz. Ghost özel operasyon birimi askeri olarak düşmanlarınızın planlarını çökertmeniz lazım.

Remnant From the Ashes – Şu an fiyatı 48 TL

Steam bahar indirimleri 50 TL altı oyunlar listesinde yer alması gereken bir yapım diye düşünüyorum. Zira oyunun %60 seviyelerinde indirime girdiği gözüküyor. Oyunda dünyaya başka bir dünyadan gelen kadim kötülük yaratıklarına karşı mücadele ediyorsunuz. İnsanlık sona ermeden önce, kadim kötülüğü alt etmeniz gerek.

Sniper Elite 4 – Şu an Fiyatı 9 TL

Sniper Elite 5’i ne yazık ki listeye alamadım. Zira fiyatı hala 200 TL üzerinde. Ama seriyi severler için bir önceki oyun olan Sniper Elite 4 kaçırılmayacak bir fiyattan satışta. II. Dünya Savaşı döneminde bir keskin nişancıyı canlandırdığınız yapım, hem gerilimli hem de aksiyon dolu oynanışa sahip bir yapım.

Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 Deluxe – Şu an Fiyatı 44 TL

Eğlenceli ve bir o kadar da komik bir nişancı oyunu. Plants vs Zombies Garden serisinin de en sevilen oyunlarından biri oldu. Yapımın Steam derecelendirmesinde de “Çok Olumlu” yorumunu aldığını belirtelim.

Daymare 1998 – Şu an Fiyatı 7 TL

Korku oyunu severler için denenebilecek bir yapım. Resident Evil evrenine çok benzer bir evrende geçiyor. Zombileri avlayarak hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.

Zombie Army 4 Dead War – Şu an Fiyatı 30 TL

Sniper Elite 4 yapımcıları tarafından hazırlanan oyun, zombileri hedef alan bir nişancı yapımı. Hitler’in ordularının zombi olarak geri döndüğü oyunda, insanlığı hortlaklardan kurtarmaya çalışıyorsunuz. 4 oyuncuya kadar çoklu oyuncu modunun olması da güzel bir artı.

Dead by Daylight – Şu an Fiyatı 59 TL

Fiyata bakacak olursanız aslında Steam bahar indirimleri 50 TL altı oyunlar listesinde yeri olmayan bir oyun. Ama geçtiğimiz hafta düzenlenen ücretsiz oyun etkinliği sonrasında yapım biraz daha öne çıktı ve listeye eklemek istedim. Oyunda 4’e karşı 1 şeklinde mücadele ediyorsunuz. 1 kişi katil rolünde ve diğer 4 kişi ondan saklanmaya çalışıyor.

Star Wars Jedi Fallen Order – Şu an Fiyatı  27 TL

Star Wars Jedi Fallen Order, yeni Star Wars oyunundan önce Star Wars evrenine girmek isteyen oyuncular için güzel bir seçenek diyebiliriz.

Star Wars Squadrons – Şu an Fiyatı 42 TL

Yine Star Wars evreninde geçen bir oyun ama bu kez oyunda bir pilot olarak görev alıyorsunuz. Uzay boşluğunda düşman uzay araçlarıyla çarpışmanız ve kıvrak manevralarla hayatta kalmanız lazım.

Borderlands 3 – Şu an Fiyatı 46 TL

Borderlands serisinin güncel oyunu olan Borderlands 3, dikkat çeken grafiklere ve oynanış yapısına sahip. Hemen aşağı oyunun videosunu da ekliyorum.

Doom – Şu an Fiyatı 44 TL

Efsane yapım Doom serisinin, en beğenilen oyunlarından biri. Doom evrenine dahil olduğunuz oyunda, çeşitli yaratıklara karşı mücadele etmeniz gerek. Aksiyon dolu oyunun korkutucu bir atmosferi olduğunu da söylemek lazım.

The Elder Scrolls Online Standart Edition – Şu an Fiyatı 53 TL

Birçok ödüle layık görülen Elder Scrolls Online, çoklu oyuncu ortamında Elder Scrolls evrenine giriş yaptığınız başarılı bir yapım.

Call of Duty Black Ops II – Şu an Fiyatı 45 TL

Çıkışından uzun yıllar geçse de oyunun hala dikkat çeken bir yapım olduğunu söylemek gerek. En sevilen COD yapımlarından da biriydı. Şu an fiyatı da bir hayli iyi.

Jurassic World Evolution 2 – Şu an Fiyatı 27 TL

Kendinize dev bir dinozor bahçesi yaptığınız, başarılı bir yönetim gerektiren eğlenceli bir oyun.

Titanfall 2 – Şu an Fiyatı 29 TL

Dev robotlar ve profesyonel askerlerle savaştığınız eğlenceli bir FPS oyunu. EA Games imzasını taşıyan oyun ünlü yapımlar arasında.

IL-2 Sturmovik Battle of Stalingard – Şu an Fiyatı 44 TL

Simülasyon kategorisinde yer alan oyunda, eski tip savaş uçaklarını kontrol edebiliyorsunuz. Düşmanlarınıza karşı mücadelenizde hızlı olmanız ve doğru hamleler yapmanız gerekiyor.

Sherlock Holmes The Devil’s Daughter – Şu an Fiyatı 59 TL

Macera ve bulmaca oyunlarını severler için ünlü dedektiflik oyununu da listeye ekleyelim. Normal fiyatı 299 TL olan oyun, Steam bahar indirimleri 50 TL alt oyunlar listemize girecek kadar indirime girmiş durumda. Bu tür oyunları severler için değerlendirilebilir.

Tekken 7 – Şu an Fiyatı 17 TL

Sevilen dövüş oyunlarından biri olan Tekken serisinin, en güzel oyunu olarak gösteriliyor. Oyunun aksiyon yönünün de dikkat çekici olduğunu söylemek lazım.

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 – Şu an Fiyatı 17 TL

Anime severler mutlaka Naruto yapımını duymuştur. İşte Ninja Storm 4 yapımı da anime dizisinden birebir hazırlanmış olan bir oyun. Tüm popüler karakterler ve karakterlerin özellikleri de oyuna eklenmiş durumda.

Street Fighter V – Şu an Fiyatı 50 TL

Atlatmaya gerek yok. Atari döneminin kralı, bilgisayarlara geliyor. Oyunun indirimli fiyatı da bir hayli iyi seviyede.

Wolfenstein: The Old Blood – Şu an Fiyatı 44 TL 

Wolfenstein: The New Order yapımının bağımsız bir ön bölümü olarak sunulan oyunda, 8 ayrı parça sunulduğunu görüyoruz. Yine odak noktanız Nazi savaş makinalarını engellemek.

Mafia II: Definitive Edition – Şu an Fiyatı 30 TL 

Efsane Mafia serisinin ikinci oyununun yeniden uyarlanmış hali. Daha iyi grafiklere ve tabii ki daha iyi bir oynanış yapısına sahip.

Ori and the Blind Forest: Definitive Edition – Şu an Fiyat 49 TL

Görsel açıdan harika bir oyun. Moon Studios tarafından hazırlanan oyun, platform türünde ama görsel yönüyle oyuncuyu bağlamayı başarıyor.

Shadow Warrior 2 – Şu an Fiyatı 28 TL 

Şeytani lejyonlarla savaştığınız, bol bol kan vahşet ve kovalamacanın olduğu yüksek aksiyonlu bir yapım.

Steam bahar indirimleri 50 TL altı oyunlar listemizde yer vereceğimiz yapımlar şimdilik bunlar. Sizin de önerileriniz olursa, yorumlara bekleriz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler