Perşembe, Mart 28, 2024

PUBG New State Rekora Koşuyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

PUBG’nin yeni oyunu olarak duyurulan ve duyurulduğu gibi ön kayıt süreci de başlayan PUBG New State, hala çıkış yapmadı. Oyun çıkış yapmadı ama ön kayıt süreci devam ediyor.

Bir yandan çıkış tarihi beklenirken, kullanıcıların bir yandan da ön kayıtları yapmaya devam ettiğini görüyoruz. Öyle ki kayıtlar için son yapılan açıklama, oyunun bir rekora gittiğini göstermekte.

Kaçırmayın: PUBGNew State Duyuruldu! İlk Video Geldi

PUBG New State Ön Kayıtları 40 Milyonu Geçti

Hem Android cephesinde Googla Play Store üzerinde hem de iOS cephesinde Apple Store üzerinde ön kayıtlarını açan yapımın, 40 milyon ön kayıt sayısını geçtiği duyuruldu.

Zaten yakın zamanda ön kayıtlar Hindistan için de açılmıştı ve bu artış bekleniyordu. Yine de bir ön kayıt için düşünülecek olursa, 40 milyon gibi bir seviye aşılması zor bir seviye.

PUBG New State

Bu alanda rekor kırmayı başaracak mı bilemiyoruz ama PUBG New State çıkış tarihine de çok az bir zaman kaldı. Eğer bir aksilik yaşanmaz ve herhangi bir erteleme haberi gelmezse, bu durumda oyunun 8 Ekim tarihinde çıkış yapması bekleniyor.

İlk oyunu ile belli bir kitleyi yakalamış olan yapımın, ikinci oyununa da ilgi yüksek olacak onu anladık. Peki oyun başarılı bulunacak mı? İşte onu zaman gösterecek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler