Cumartesi, Nisan 20, 2024

PUBG New State Duyuruldu! İlk Video Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

PUBG New State, resmi olarak duyuruldu. Aslında çok yakın bir zamanda zaten PUBG Mobile 2 oyununun geleceği sızdırılmıştı. Sadece Weibo platformundan paylaşılan bilgileri ve bir iki görseli biliyorduk. Muhtemelen sızıntı yapılınca, beklemenin de bir anlamı kalmadı ve yeni oyunun duyurusu yapıldı.

PUBG New State neler getiriyor?

Oyun duyurulduğu gibi kullanıma açılmadı. Bir fragman yayınlandı ve fragmanın ardından ön siparişler açıldı. Yani ilk etapta sadece duyuru yapıldı demek daha doğru olacaktır. Bu duyuru bile bize yetti çünkü bu duyuru oyun yapısını da göstermiş oldu. Tıpkı sızıntıda yer aldığı gibi oyunun geleceği konu aldığını göreceğiz.

2051 yılında geçecek olan yapım, bu konsept üzerinde birçok özelleştirme ile gelecek. İşte elektrikli arabalar, neon lambalar gibi gelecek temalı ögeler bulunacak. Tabii ki droneları ve yeni nesil silahları da unutmayalım.

Oyunun en büyük yeniliği ise tabii ki sunmuş olduğu yeni harita olacak. TROI adı verilen bir harita göreceğiz ve bu harita mevcut haritanın bir hayli büyük bir hali olacak.

Silah özelleştirmeleri, yeni modlar, yeni araçlar, çok daha iyi grafiklerle beraber PUBG New State çıkış tarihi ise henüz belli değil. Şu an oyun ön kayıt aşamasında ve Google Play sayfası da yeni açılmış durumda. Ama şunu söyleyebiliriz ki yapım hem Android hem de iOS için gelecek. Buraya da resmi sayfanın linkini bırakıyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler