Cumartesi, Nisan 20, 2024

Age of Empires IV için İlk Uzun Oynanış Videosu Paylaşıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Age of Empires IV bir efsanenin geri dönüşü olacak. Yıllardır beklenen devam serisi strateji oyunu olarak gelecek.

İddialı yapım tanıtıldığı andan itibaren aslında süreç başlamıştı ama oyun için şu sıralar sona gelmeye başladık. Öyle ki tanıtıldı tanıtılacak diye konuştuğumuz oyun için şu sıralar çıkış hazırlığı yapılıyor.

İlk açıklanan bilgileri değerlendirecek olursak yapım 28 Ekim 2021 tarihinde raflarda yerini alacak. Çıkış tarihinin yaklaşmasıyla beraber güzel gelişmeler de elde etmeye başladık. Bu kez oyunun ilk uzun oynanış videosu paylaşıldı.

Kaçırmayın: Huawei Watch 3 Önemli Bir Güncelleme Aldı

Age of Empires IV, Şimdiden Beğeni Toplamayı Başardı

Oyun için paylaşılan yeni videoda çok oyunculu moda ait oynanış videosunu görüyoruz. 40 dakikanın üzerinde olan video, nasıl bir savaş atmosferinin olacağını da gösteriyor.

Sadece savaş atmosferinden de söz etmiyoruz burada. Bunun yanında yerleşim yapıları, gelişim süreçleri gibi detayları da elde ediyoruz.

Roma ile Rus taraflarının mücadelesini gördüğümüz oyun içi videoda dikkat çeken ana nokta ise grafikler. Aslında oyun bana Age of Empires III serisine çok yakınmış gibi geldi. Oynanış yapısı olarak çok benziyor.

Fakat grafiklere bakınca, serinin yeni nesle geçtiğini net olarak anlıyoruz. Şu an için ne kadar detaylı olacak ya da yeni ögeler ne kadar etkili olacak bilemiyorum ama oyuna ilgi şimdiden yoğun onu anladık.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler