Salı, Nisan 23, 2024

Huawei Watch 3 Önemli Bir Güncelleme Aldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ambargoya karşı kendi işletim sistemini sunan Huawei, yakın zamanda yeni akıllı saatlerini satışa çıkarmıştı. Huawei Watch 3 adıyla gelen saatler ülkemizde de satılıyor.

Huawei Watch serisinin devam saati olmasının yanında, Harmony OS işletim sistemini de kullanan bir akıllı saat olarak öne çıkan seri, ilk büyük güncellemesini de aldı. Saatin ilk büyük güncellemesi, bazı önemli eksikleri gideriyor ve yeni özellikler kazandırıyor.

Kaçırmayın: En Sıradışı Klavye Azeron Keypad İncelemesi

Huawei Watch 3 Güncellemesinin Detayları Neler?

Yeni güncelleme ile beraber saatin Apple Watch benzeri bazı işlevler kazandığını görüyoruz. Kullanılabilirlik konusunda daha iyi çözümler sunacak ve daha işlevsel hale gelecek olan akıllı saatin, bu güncelleme ile kazandığı yenilikler ise şöyle;

  • Saati kaldırarak uyandırma işlevi için bazı yenilikler yapıldı.
  • Saat üzerinden direkt olarak SMS gönderme özelliği için geliştirmeler yapıldı.
  • Huawei Watch 3 artık el yıkama işlevini algılayabilecek. Buna göre kullanıcılara uyarılar sunabilecek.
  • Yeni saat yüzleri için destek geldi.
  • Saat içerisinde desteklenen müzik formatları için sayı arttırıldı.

Huawei Watch 3

Güncellemenin bu değişiklikler dışında sistem kararlılığını da arttırdığının altını çizelim. Boyut olarak 230 MB civarında bir boyuta sahip olan güncelleme, tüm modeller için yayınlanacak. Bu noktada güncellemenin saatlere ulaşması ne kadar zaman alacak onu bilemiyoruz. Ama bu sürenin uzamayacağı kesin. Çünkü marka kendi ekosisteminde bir işletim sistemine güncelleme veriyor. Apple’ın iOS işletim sistemi gibi düşünün.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler