Pazartesi, Mayıs 6, 2024

PUBG New State Yayında! Artık Oynayabilirsiniz

Paylaş

silkroad gaminggentr

PUBG New State, hemen çıkış yapmamış olsa da oyunun duyurulmasının üzerinden ciddi bir zaman geçti. İlk duyuruya göre çok zaman oldu olmasına ama bekleyişimiz sona erdi.

Çünkü merakla beklenen devam oyunu artık yayında. Hem Android için güzel haberler verildi hem de iOS için güzel haber verildi. Hemen oyunu oynamaya başlayabilirsiniz.

PUBG New State Final Sürümüyle Yayınlandı

Telefonları yoracağını düşündüğümüz yeni oyun şu an için Google Play Store ve Apple Store marketlerinde indirilebilir durumda.

Aksiyonu çok daha yüksek ve teması biraz daha değişik olan PUBG New State için ne tepkiler gelecek şimdiden merak ediyoruz. Çünkü bu kez oyun 2051 yılında geçiyor.

Daha modern dönemi ele alacak olan oyunda, tabii ki silahlarda da araçlarda da bir değişim olmasını bekliyoruz.

Zaten yapım açıklamasında da yeni silah seslerinin, yeni grafiklerin ve yeni aksiyon yapısının öne çıkacağını söylemişti.

PUBG New State

Bu arada bir de hatırlatma yapmak isterim. Tabii ki yeni oyunu hemen denemek isteyebilirsiniz. Hatta ön kayıt yaptıranların sayısı 50 milyon civarını da geçmişti diye hatırlıyorum. Fakat şu var ki oyun çok yeni çıktığı için bazı bağlantı sorunları görülebiliyor.

Geç bağlanma ya da sunucuya girme gibi sorunlar yaşayanlar var. Yapım henüz çok yeni olduğundan sunucu temelli bu tip sorunlar yaşamanız gayet normal. Benzeri sorunları alıyorsanız bir süre beklemenizi öneririm.

Oyunun Android sürümüne buradan, iOS sürümüne de buradan geçebilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler