Salı, Mart 19, 2024

Rainbow Six Siege 4. Yıl 3. Sezon Operatörlerinin İlk Oynanış Videosu Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ubisoft popüler oyunu Rainbow Six Siege‘i güncel tutmaya devam ediyor. Biz de gerek testlerde, gerek normal oyucular olarak severek oynamaya devam ediyoruz. Firma Twitter üzerinden paylaştığı teaser ile iki operatörün görüntüsünü, operasyonun adını ve güncelleme hakkında ilk bilgilerin ne zaman paylaşılacağını oyunculara birkaç gün önce duyurmuştu. Beklenen gün geldi ve nihayet Ubisoft, Operation Ember Rise hakkında ilk detayları oyuncular ile buluşturdu.

rainbow six siege operation ember rise 1 ds1

İki Yeni Operatör Amaru – Goyo

Günlerdir ortada dolaşan sızıntıların doğru olduğunu söyleyebiliriz. Atak kısmında bulunan operatörümüz tutma kancasına sahip ve bu kanca sayesinde istediği pencereden ve hatchden rahatlıkla içeri girebiliyor. Defans kısmında bulunan operatör ise yerleştirilen bir kalkan taşıyor ve bu kalkanın arka tarafına yerleştirilmiş olan bir patlayıcı bulunuyor. Yerleştirilmiş olan bu patlayıcıya ateş edildiğinde Capitao’nun yanıcı okları gibi etrafa uzun süreliğine hasar veriyor.

12 Ağustos tarihinde başlayan ve bugün itibariyle son bulan Raleigh Major 2019 turnuvasının finalinde gerçekleşen panel ile tanıtılan yeni operatörlerin oynanış videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler