Perşembe, Nisan 25, 2024

Rainbow Six Siege, Operation Ember Rise Güncellemesi Onaylandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Rainbow 6 piyasaya sürüleli tam 4 yıl oldu. Sürekli olarak oyun içerisine yenilikler getirilmeye devam edildiği gibi, 4. yılına giriş yapan oyunun yeni sezonunun ismi Ubisoft tarafından resmi olarak onaylandı. Operation Ember Rise adını alacak bu yeni güncellemenin operatörlerinin adı ise Amaru & Goyo olacak.

Meksikalı ve Perulu İki Yeni Operatör Amaru – Goyo

Ubisoft popüler oyunu Rainbow Six Siege’i güncel tutmaya devam ediyor. Firma Twitter üzerinden paylaştığı teaser ile iki operatörün görüntüsünü, operasyonun adını ve güncelleme hakkında ilk bilgilerin ne zaman paylaşılacağını oyunculara duyurdu.

ubossoftt

Her ne kadar operatörlerin ismi resmi olarak belli olmasa da Ubisoft Rusya’nın Twitter hesabı üzerinde sızan bilgilerle Meksikalı ve Perulu operatörlerin adının Amaru ve Goyo olacağı tahmin ediliyor. 500.000 dolar ödül havuzuna sahip Raleigh Major 2019 turnuvası ile beraber yeni güncelleme hakkında çok fazla detay alacağız.

ubıosftt

Ortaya çıkan fotoğraflara ve Ubisoft tarafından paylaşılan fotolara bakıldığında bu iki operatörün bir yıkım uzmanı ve arkeolog olduğunu söyleyebiliriz. Reddit ve pek çok platformda sızan bilgilerle yeni karakterlerden birinin patlayıcısı olan bir kalkan taşıyacağı ve bir başkasının tutma kancasına sahip olabileceği düşünülüyor.

Ubisoft bu yeni sezon güncellemesini 12 Ağustos tarihinde başlayan ve 18 Ağustos Pazar günü son bulacak olan Raleigh Major 2019 turnuvasının finallerinde daha detaylı olarak tanıtacak. Her ne kadar yeni sezon hakkında bilgi edinmemize 4 gün kadar kalsa da Ember Rise Operasyonu gösterilmeden önce daha fazla sızıntı olacağından eminiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler