Perşembe, Mart 28, 2024

Apex Legends’ın Haftalık 8-10 Milyon Oyuncusu Var

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apex Legends, ilk mart ayında çıktığında aylık 50 milyon oyuncu kitlesine sahipti. Gayet güçlü bir çıkış yapan oyunun ilk çıktığı kadar olmasa da battle royale oyunu halen büyük bir kitleye sahip. Haftalık 8-10 milyon oyuncuya sahip olduğunu yayımcı Electronic Arts , yatırımcılarla yaptığı konferans sırasında doğruladı.

Apex Legends hayranları, büyük bir çoğunlukla tek platforma yetinmeyip PC, PlayStation ve Xbox gibi platformlarda da oynamakta. Diğer rakipleri Fortnite ve PUBG ile karşılaştırılmasını oldukça güçleştiriyor çünkü Apex verilerini paylaşmamayı tercih ediyor. Ayrıca EA ve geliştirici Respawn Entertainment gelir elde etmek için izleyebilecekleri çok çeşitli yollar mevcut free to play (Oynaması Ücretsiz) oyun için. Yayımcı EA bunun için uğraştıklarını belirtti.

Apex Legends İçin Gelecek Beklentileri

EA baş finans ve işletme görevlisi Blake Jorgensen bir analiste, “Apex Legends önümüzdeki 10 yıl boyunca işlemeye devam edecek. Hatta belkide daha da fazla olabilir. Bu durum EA için olağan dışı değil. Örnek olarak EA 7 yıllık Star Wars: The Old Republic çalışan oyuna sahip.” ifadelerini kullandı.

Respawn temmuz ayının başında Apex için 2. sezonu başlatmıştı. Buda oyuncuların, oyuna para yatırmaları için iyi fırsatlar veriyor. 3. sezon için de EA ne gibi yenilikler getirecekleri konuşuyor. İcra kurulu başkanı Andrew Wilson 3. sezon için, 2. sezona oranla “daha da büyük” olacağını belirtti.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler