Perşembe, Nisan 25, 2024

NBA 2K20 Demo Versiyonu’nun Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

NBA 2K20‘nin demo versiyonu hakkında bilgiler geldi. İşte çıkış tarihi…

Spor tutkunlarının heyecanla beklediği ve oynadığı serilerden birisi olan NBA 2K Serisi yıllardır hız kesmeden yoluna devam ediyor. Daha önceki serilerinde dahi yüksek grafikler sunarak basketbol oyunları arasında bir farklılık yaratıyordu. Basketbol oyunları arasında zirveyi elinde tutan NBA 2K Serisi yeni oyunu ile yine başarıya ulaşacak. Çünkü bu oyuna birçok yenilik eklendi.

nba 1

2K Sports tarafından geliştirilen NBA 2K serisinin yeni oyunu NBA 2K20 demo sürümü ile birlikte birçok yeniliğe imza atacak. Bunların birisi MyPLAYER aracı. Bu özellik sayesinde oyundaki karakterinizi istediğiniz şekilde yaratıp, bu işlem sırasında özelleştirmeler ve tarzları test edebiliyorsunuz. Oyunun demosunda oluşturduğunuz bu özel karakteri oyunun tam sürümüne aktarabiliyorsunuz.

nba3

Şimdi gelelim oyunun demo versiyonunun çıkış tarihinde. NBA 2K20 Demo versiyonu Türkiye’de 21 Ağustos 2019 tarihinde PS4, Xbox One ve Nintende Switch platformlarında çıkış yapacak. Demoyu oynadıktan sonra oyunu beğenirseniz ve almaya karar verirseniz ön sipariş vermeyi ihmal etmeyin. Çünkü ön sipariş verenlere sürprizler mevcut. Tam sürümün çıkış tarihi ise 6 Eylül olarak belirlemiş. Bakalım oyun nasıl olmuş…

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler