Cumartesi, Nisan 27, 2024

Realme GT Neo3 Naruto Edition Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Realme’nin ikonik anime serisi Naruto ile gerçekleştirdiği işbirliği sayesinde tanınmış karakterlerden ilham alan sınırlı sayıda GT Neo3 modeli piyasaya sürüldü. Naruto Edition akıllı telefonun teknik özellik tarafında normal GT Neo3 ile aynı fakat ambalajı ve dış tasarımı özel bir Naruto temasına sahip.

Akıllı telefonun tasarım hattı genellikle siyah ve turuncu yoğunluğunda ve arka tarafta bulunan metalden yapılma kamera kümesi Naruto’nun kafa bandından ilham alan simgelere sahip.

Özel bir kılıf ve Naruto SIM ejektör pimi ile gelen cihazın şarj kablosu ve adaptörüde Naruto temalarına hakimken 10.000 mAh kapasiteli Powerbank’te kutunun içerisinden çıkıyor. Telefonun yazılım tarafındaki kullanıcı arayüzü de yine aynı Naruto temasıyla devam ediyor; Özel Duvar Kağıtları, Simgeler, Bildirim Sesleri ve Şarj Animasyonu.

realme gt neo3 naruto
Realme GT Neo3 Naruto Edition Tanıtıldı! 2

Realme GT Neo3 Naruto Edition, 12GB RAM ve 256GB dahili depolama alanı birlikte geliyor ve 2.799 Çin Yuanı (415 Dolar) fiyat etiketine sahip. Çin’de açık satışlar 31 Mayıs’ta başlarken akıllı telefonun küresel pazarlarda satışa sunulup sunulmayacağı henüz bilinmiyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler