Perşembe, Mart 28, 2024

Realme’nin Giriş Seviyesi C31 Hakkında Ayrıntılar Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Shenzhen merkezli akıllı telefon üreticisi Realme, iki hafta önce uygun fiyat etiketine sahip akıllı telefonu Realme C35 modelini piyasaya sürdü fakat şirket yeni bir uygun fiyatlı giriş seviyesi akıllı telefon piyasaya sürmek istiyor. Ortaya çıkan raporlara göre Unisoc T612 yonga setinden güç alan Realme C31 adında daha bütçe dostu bir akıllı telefon gelecek.

Realme C31, ekran tarafında HD+ çözünürlüğe, 60Hz yenileme hızına sahip 6.5 inç boyutunda LCD panel kullanıyor olacak. 400 nit tepe parlaklık seviyesi sunan ekran yüzde 88.7 ekran-gövde oranına sahip olacak.

realme c31
Realme'nin Giriş Seviyesi C31 Hakkında Ayrıntılar Ortaya Çıktı! 2

Unisoc T612 yonga setinden güç alan cihaz, 3GB RAM ve 32GB depolama alanı ile gelirken 4GB RAM ve 64GB Depolama Alanına sahip farklı bir yapılandırma sunacak.

Akıllı telefon arka tarafta f/2.2 diyafram aralığına sahip 13MP çözünürlüğünde ana kameraya ve iki adet 2MP çözünürlüğünde yardımcı kameraların bulunduğu kare bir kamera kümesine sahip olacak. Ekran tarafında su damlası çentik içerisine konumlandırılmış 5MP çözünürlüğünde özçekim kamerası yer alacak.

Bunlara ek olarak akıllı telefon 5000 mAh kapasiteye sahip bir batarya ile gelecek ve tabi ki bir giriş seviyesi akıllı telefon modeli olduğundan microUSB girişine ve 10W’ı aşmayan bir şarj hızına sahip.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler