Cuma, Nisan 19, 2024

Redmi 7A Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaom’nin bir alt markası olarak yoluna devam eden Redmi, bugün düzenlemiş olduğu lansman ile beraber Redmi 7A adını verdiği yeni modelini duyurdu.

Redmi’nin yeni akıllı telefonu Redmi 7A, 1440 x 720 piksel çözünürlük sunan 5.45 inç büyüklüğünde bir ekran ile beraber geliyor. Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 439 yonga setinden alan cihaz, 2 farklı RAM ve depolama alanı ile beraber geliyor. İlk model 2GB RAM ve 16GB depolama alanına sahipken, ikinci model 3GB RAM ve 32GB dahili depolama alanı ile beraber geliyor. Ayrıca bu depolama alanı MicroSD kart desteği sayesinde 256GB’a kadar arttırılabilecek.

gsmarena 002

Kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 13MP çözünürlüğünde flaşlı bir adet kameranın bulunduğu görülen Redmi 7A, ön tarafında 5MP çözünürlüğünde selfie kamerasına ev sahipliği yapıyor.

Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi ile beraber çıkan cihaza 4.000mAh kapasiteli bir batarya eşlik ediyor. Bunun yanı sıra akıllı telefonda Çift 4G VoLTE, Bluetooth 5.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n, GPS gibi bağlantı noktaları bulunuyor.

Siyah ve mavi olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile kullanıcılarla buluşacak olan Redmi 7A’nin fiyat etiketi ve çıkış tarihi, 28 Mayıs tarihinde piyasaya sürülecek olan Redmi K20 ile beraber açıklanacak.

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler