Cumartesi, Ekim 19, 2024

Redmi Note 12 Pro Ultra Özellikleri Neler Olacak?

Orta segment için amiral gemisi akıllı telefon modeli olarak gösterilen Redmi Note 12 Pro Ultra, çok yakında tanıtılacak. Daha önce yeni akıllı telefonun 27 Aralık tarihinde duyurulacağı ortaya çıkmıştı.

Şimdi de söz konusu akıllı telefon modeli için teknik özellikler konusunda bilgiler geldi. Orta segment için yeni amiral gemisi olarak gösterilen telefonun, beklediğimizden daha iyi teknik özelliklere sahip olacağını da görüyoruz.

Redmi Note 12 Pro Ultra Özellikleri için Beklentiler

Telefon için son paylaşılan afiş görselinde, söz konusu modelin 6 nm üretim sürecinden geçen Snapdragon 778G işlemcisini barındıracağı gözüküyor. Toplamda 8 çekirdekli olan işlemci, 2.4 GHz seviyesine kadar da saat hızlarına çıkabiliyor.

BENZER:  Xiaomi 12T ve 12T Pro için Beklenen Güncelleme Müjdesi

Orta segment için amiral gemisi olduğunu söyleyebileceğimiz işlemci dışında, 6 GB RAM miktarı da standart olarak gelecek.

Redmi Note 12 Pro Ultra

108 MP değerinde ana kamera, OLED ekran, 5000 mAh değerinde batarya ve MIUI 14 işletim sistemi gibi artıları da olacak olan yeni Note 12 Pro Ultra modeli için 3 gün daha bekleyeceğiz.

Hem bu özelliklerin netlik kazanması hem de telefonun fiyatının net olarak ortaya çıkması için tanıtımı görmek şart. Ayrıca bu modelin hangi ülkelerde satılacağı da yine tanıtım sonrasında netlik kazanacak olan noktalardan.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler