Pazar, Ekim 6, 2024

Redmi Note 12R Pro Tanıtıldı! Özellikleri ve Fiyatı Nasıl?

Amiral gemisi bir akıllı telefon modeli olmasa da fiyat performans dengesi düşünüldüğü zaman aranan serilerden biri olan Redmi Note serisi yenilendi. Redmi Note 12R Pro modeliyle genişleyen seri, bir fiyat performans akıllı telefonu daha kazandı desek yeridir.

Telefonun teknik özellikleri açısından neler sunduğuna ve fiyat detaylarına geçeceğiz ama bir detayı belirterek başlayalım. Söz konusu model şu an için Çin sınırları içerisinde satışa sunulmuş durumda. Avrupa versiyonu gelecek mi ya da hangi isimle gelecek belli değil.

Redmi Note 12R Pro Teknik Özellikleri Nasıl?

Genel hatlarıyla yine düz bir tasarımı benimsediğini gördüğümüz akıllı telefonun arka kısmında çift kameralı bir kamera alanı var.

Burada kamera alanının hemen yan çerçevesinde ek olarak Redmi yazısının yer aldığını görüyoruz. Diğer taraftan ön kısımda da çok fazla değişen bir şey yok. Yine ekran üzerinde tek bir kamera karşımıza çıkıyor.

Teknik özelliklere geçtiğimiz zaman ise telefonun içerisinde yeni nesil Snapdragon 4 Gen 1 işlemcisi görmekteyiz. Kendi sınıfı için başarılı bulunan işlemcinin yanında bellek kısmında 12 GB RAM miktarına yer verilmiş durumda.

BENZER:  Apple Kıskanacak: Samsung Galaxy S24 Fiyatı Sızdı

Redmi Note 12R Pro

Cihazın ekran kısmında ise 6.67 inçlik bir OLED panel kullanılmış. 1080 X 2400 piksel çözünürlük değerinde olan panelde 120 Hz yenileme hızı ve 1200 nit parlaklık değeri var. Standartlara göre bir tık daha önde bir ekran olduğunu söylemek lazım.

Redmi Note 12R Pro

Gelelim kameralara. Kamera konusunda çok iddialı bir telefon değil. Redmi Note 12R Pro modelinde 48 MP ana kamera ve bu kameraya ek olarak 2 MP değerinde derinlik sensörü var. Ön kamera da birçok modelde kullanılan 16 MP değerinde standart ön kamera.

MIUI 14 arayüzü, IP53 sertifikası, 5000 mAh değerinde batarya, 33W hızlı şarj desteği, 256 GB depolama alanı da telefonun diğer özellikleri. Bu özelliklerle beraber söz konusu akıllı telefonun satış fiyatının da aşağı yukarı 290 dolar civarlarında olduğunu belirtelim.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler