Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Redmi Note 13R Pro için Özellikler Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi’nin yeni uygun fiyatlı modeli olarak gelmesi beklenen Redmi Note 13R Pro için teknik özellikler listelenmeye başladı. Yeni sızan özellikleri değerlendirdiğimiz zaman, telefonun fiyat performans dengesini iyi kuracağını görüyoruz. Yeni model için konuşulan kritik özelliklere bir bakalım.

Redmi Note 13R Pro Teknik Özellikleri Neler Olacak?

Yeni akıllı telefonda 6,67 inçlik bir ekran boyutu sunulacak. OLED panele sahip olacak ekran 120 Hz yenileme hızıyla beraber gelecek.

Bunun yanında yeni akıllı telefonun işlemci kısmında ise MediaTek Dimensity 6080 serisi işlemcileri kullandığını göreceğiz. Amiral gemisi kadar olmasa da başarılı bulunan işlemci, 12 GB RAM ile desteklenecek ki bu Redmi Note 13R Pro gibi bir akıllı telefonun sınıfı düşünüldüğü zaman, oldukça iddialı RAM miktarı denebilir.

Redmi Note 13R Pro

Telefonun depolama alanına geldiğimiz zaman burada da 256 GB depolama alanına yer verileceğini ekleyelim. Muhtemelen giriş seviyesinde 256 GB depolama alanı olacak. Diğer modellerde depolama alanının ne kadar yüksek olacağı net değil.

Telefonun kameraları konusunda çok büyük bir değişim göremeyeceğiz. Redmi’nin diğer modellerinde de kullanılan 108 MP değerinde ana kamera kullanılmaya devam edecek. İkinci kamera kısmında ise 2 MP değerinde bir makro çekim kamerası yer alacak.

Tüm bu özelliklerle beraber yeni modelin 20 Kasım itibariyle tanıtılacağı ve fiyatının da 275 dolar olacağı belirtiliyor. Ama tabii ki Çin dışı fiyatın nasıl olacağı merak konusu. Serinin Türkiye’ye ne zaman geleceği de belirsiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler