Salı, Mart 19, 2024

RedmiBook 14 Dizüstü Bilgisayarın Özellikleri Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi’nin alt markası olarak hayatına devam edev Redmi markasının ilk dizüstü bilgisayarı olacak olan RedmiBook 14’ün özellikleri ortaya çıktı.

Redmi’nin yeni amiral gemisi olacak telefonu Redmi K20 ile birlikte tanıtılacak olan RedmiBook 14, Intel işlemcisiyle ve uygun fiyatıyla birlikte oldukça kişinin ilgisini çekecektir. İnce yapısı ve düşük güç tüketimiyle ofis işlerinde çalışanlar ve İnternette dolaşıp film izleyecek kişiler için güzel bir seçenek olsa da bilgisayarı oyun için veya ağır yazılımları çalıştırmak için kullananlar daha güçlü bilgisayar tercih etmesi gerekecek.

RedmiBook 14 Dizüstü Bilgisayarın Teknik Özellikleri

14 inç boyutunda ekran ile birlikte gelecek olan dizüstü bilgisayarın içerisinde düşük güç tüketen Intel işlemci bulunacak. Intel Core i3, Core i5 ve Core i7 işlemci seçeneği bulunacak olan dizüstü bilgisayarda 4 GB/8 GB bellek seçeneği ve 256 GB/512 GB depolama alanı seçeneği de bulunacak. Bellek seçeneği birçok kullanıcı için yetersiz gelse de depolama alanı seçeneği gayet yeterli.

RedmiBook 14 Dizüstü Bilgisayarın Özellikleri Ortaya Çıktı 2 PCH

Cihazın içersinde grafik birimi olarak Intel HD Graphics ve NVIDIA GeForce MX250 bulunuyor. İnternette dolaşıp daha basit işler yaptığınızda Intel HD Graphics, daha ağır işlemler yaptığınızda ise NVIDIA GeForce MX250 devreye girerek bu işlerinizi daha rahat yapmamızı sağlıyor.

Cihazın fiyatı hakkında bilgi olmasa da Xiaomi tarafından üretilen Mi Notebook’dan daha uygun fiyatla gelmesi bekleniyor.

Sizce RedmiBook 14 dizüstü bilgisayarının özellikleri amacına göre yeterli mi? Fikirlerinizi yorum olarak belirtin.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler