Pazar, Ekim 6, 2024

Renault Duster Fiyatı Gözüktü! Beklentilerin Altında

Ülkemizde çok satılan SUV otomobillerden biri olan Duster, geçtiğimiz aylarda bir revizyon geçirmiş ve Renault Duster adıyla sahnelerdeki yerini almıştı. Aracın sadece marka adı değişmekle kalmadı yeni model makyaj çalışmasından da geçirildi. Özellikle dış tasarım anlamında seri yeni bir yüze kavuştu diyebiliriz. Tabii ki burada asıl merak edilen konu Renault Duster fiyatı oldu. Öyle ki Duster uygun fiyatı ile bilinen bir araçtı.

Yeni marka vizyonunda da aynı durumun devam edip etmeyeceği merak ediliyordu. Henüz resmi açıklama gelmedi ama aracın fiyatı için büyük bir sızıntı da gerçekleşti.

Renault Duster Fiyatı Ne Kadar?

Resmi bir açıklama hala gelmiş değil ama Türkiye Sigorta Birliği Kasko Değer Listesi üzerinden aracın sergilendiğini görüyoruz.

BENZER:  Elektrikli Chery Omoda 5 için Teknik Özellikler Açıklandı

Buna göre aracın giriş paketi yani Evolution ECO-G 100, 1.234.000 TL fiyatla satışa sunulacak. Giriş model bile 1 milyon TL bandının üzerinde olacak.

En üst paket olarak gelecek olan Techno M.HYBRID Advanced 130 beygir 4X4 ise 1.616.000 TL fiyatla satışa sunulacak.

Renault Duster fiyatı

Yani giriş model 1 milyon 200 bin TL bantlarında üst paketler ise 1 milyon 600 bin TL bantlarında karşımıza çıkmış olacak.

Henüz resmi açıklama gelmediği için Renault Duster fiyatı konusunda yorum yapmak için erken ama bu fiyatlarla gelirse de beklentilerin bir tık daha altında bir fiyatla satışa sunulmuş olacak. Zira yenilenmiş yüzde giriş pakette bile güzel özellikler göreceğiz.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler