Perşembe, Nisan 18, 2024

Ring, Arabalar için Güvenlik Kamerası Tanıttı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güvenlik şirketi Ring, araç sahiplerinin taleplerini dinledi ve evlere sunduğu güvenliği mobil platformlara da taşımak için yepyeni ürünleri piyasaya sundu. Arabalar için tanıttığı yeni kameralar ile Ring toplamda iki yeni cihaz duyurdu.

Ring Car Cam ve Ring Car Cam isimli iki cihazı insanlara tanıtan şirket güvenlik ürünleri cephesindeki envanterini genişletti.

Ring Car Alarm

Ring Car Alarm, arabanızın OBD-II teşhis bağlantı noktasına takılıyor ve Amazon’un yeni Sidewalk ağına bağlanıyor. Hırsızlık, aracınızın çekildiğini veya bir çarpışma algıladığında uyarılar gönderir. Ayrıca uzaktan tetiklenebilen ve diğer Ring veya Alexa ürünlerini etkinleştirebilen yerleşik bir sirene sahiptir. Cihazın satış fiyatı ise 59.99 dolar.

ring car cam
Ring, Arabalar için Güvenlik Kamerası Tanıttı! 2

Ring Car Cam

Ring Car Cam, kontrol paneline yerleştirilmek üzere tasarlanmış bir kameradır ve oradan arabanızın hem içinde hem de dışında kayıt yapabilir.

Ring Car Alarm gibi, Araba Kamerası da hırsızlık, aracınızın çekildiğini veya bir çarpışmayı algıladığında uyarılar gönderebilir. WIFI veya LTE bağlantısına dayanır ve sahipler kameraya bağlanabilir ve arabalarına göz kulak olabilir.

Kazalar için geliştirildi

Ayrıca, ciddi bir çökme durumunda ilk müdahaleyi otomatik olarak arayabilir ve Trafik Durdurma özelliği sayesinde “Alexa, kenara çekiliyorum” derseniz kayda başlayabilir. Ayrıca gizlilik için fiziksel bir deklanşör düğmesine sahip. Ring Car Cam’ın satış fiyatı 199,99 ABD doları.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler