Salı, Nisan 23, 2024

Spotify’ın Araba Modu Görünümü Tamamen Yenileniyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyanın bir numaralı tercih edilen çevrimiçi müzik dinleme platformu Spotify, uygulamanın Araba Modu için yepyeni bir kullanıcı arayüzü üzerinde çalışmalar sergiliyor ve bu yeni çalışmaların meyveleri ise internete sızdırılmış durumda.

Bu özellik, arabalarında Android Auto ve Apple CarPlay işletim sistemi desteği olmayan araç sahipleri için geçerli ve telefonunuz Bluetooth aracılığı ile arabanızın ana ünitesine bağlandığında parmak dostu bir kullanıcı arayüzü sunar.

Google Asistan ile kontrol desteği

Yenilenen Spotify Araç modu kullanıcı arayüzü, Google Asistan aracılığı ile ses kontrolünü kullanmanıza teşvik etmeyi amaçlıyor çünkü araba kullanırken müzik değiştirebilmek için araç kontrolünü bırakmak ciddi kazalara sebebiyet olabilir.

car mode 3
Spotify'ın Araba Modu Görünümü Tamamen Yenileniyor! 4

Tersine mühendislik uzmanı Jane Manchun Wong tarafından internete sızdırılan yeni kullanıcı arayüzü ile “Şarkıyı Beğen” tuşunun yerini ses kontrolü için bir hoparlör düğmesi aldı.

spotify car view featured
Spotify'ın Araba Modu Görünümü Tamamen Yenileniyor! 5

Yenilenen Araç Modu Anasayfası

Spotify ayrıca, kullanıcılara Sesle Kontrolün nasıl çalıştığını anlatan bir afiş de dahil olmak üzere, ses kontrolünü bir kez daha belirgin bir şekilde öne çıkaran Araç Modu için yeniden tasarlanmış bir Ana sayfaya sahiptir.

car mode 1 804x1536 1
Spotify'ın Araba Modu Görünümü Tamamen Yenileniyor! 6

Spotify’ın kısa süre önce Google Nest Mini hoparlörlerini ücretsiz olarak dağıtması hareketi ile, İsveç merkezli internet şirketin Google ile çok daha fazla yakınlaşmaya hazır olduğu açıkça görülüyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

  1. Sırf araba modu olduğu için yüklediğim ve premium üyesi olduğum Spotify artık araba modunu kaldırdığı için üyeliğimi iptal ettim ve uygulamayı da sildim. Ara sıra tekrar yükleyip kontrol ediyorum ama hala araba modu yok. Youtubemusic ile devam ediyorum. Araba modu gelene kadar görüşmeyelim Spotify

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler