Cuma, Ekim 18, 2024

Robocop: Rogue City’nin Nintendo Switch Versiyonu İptal Edildi

Robocop: Rogue City‘nin, Nintendo Switch versiyonu iptal oldu. Uzun zamandır çıkması merakla beklenen oyunlardan birisi olan Robocop: Rogue City için bir haber geldi. Oyunun, Nintendo Switch versiyonu iptal oldu. Yapımcı şirket Teyon, Robocop: Rogue City‘i ilk defa 2 sene önce duyurmuştu. Oyun, duyurulduğundan beri çokça bekleyen kişi vardı. Oyunun duyurusundan itibaren şirket, oyun içinden fragmanlar gösterip bilgiler vermişti.

robocop rogue city 2 - PC Hocası

Oyun, ayrıca çok defa da ertelendi. Yapımcı, oyunun çıkış tarihini ilk başta Haziran 2023 olarak belirlemişti ancak oyun bu tarihe yetişmeyince 2 ay önce oyunu Kasım ayına ertelediler. Şimdi ise oyunun çıkış yapacağı platformlardan biri ile ilgili bir haber geldi. Bu habere göre oyunun Nintendo Switch versiyonu iptal oldu.

Robocop: Rogue City’nin Nintendo Switch Versiyonu İptal Mi Oldu ?

Teyon’un geliştirdiği Robocop: Rogue City, uzun zamandır heyecanla beklenen bir oyun diyebiliriz. Şirketin en son oyun için yaptığı fragmanda oyunun çıkış tarihi ve çıkış yapacağı platformlar açıklanmıştı. Teyon’un yaptığı açıklamaya göre oyun 2 Kasım tarihinde çıkış yapacak. Bu haber oyunu bekleyenleri sevindirmiş olsa da şimdi ise beklenmedik bir olay oldu.

BENZER:  Wolverine Oyunundan Videolar Sızdırıldı

robocop rogue city 3 - PC Hocası

Robocop: Rogue City, Nintendo Switch için çıkmayacak. Bu haber oyunun Facebook sayfasında bir yorum ile açıklandı. Oyunun Facebook sayfasında yapılan açıklamada: “Bu noktada oyunun Nintendo Switch sürümü ile ilgili bir plan bulunmuyor.” sözleri yer aldı. Böylece oyunun Nintendo Switch için çıkış yapmayacağı kesin olarak açıklama buldu.

Robocop: Rogue City, 2 Kasım 2023’te PS5, PC ve Xbox Series S/X için çıkış yapacak.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler