Salı, Ekim 22, 2024

Batman: Arkham Trilogy Ertelendi

Warner Bros Games, Batman: Arkham Trilogy‘in çıkış tarihini erteledi. Rocksteady’nin önemli serilerinden biri olan Batman: Arkham serisinin ilk oyunu olan Batman: Arkham Asylum çıktığı dönemde çokça olumlu eleştiri almıştı.

İlk oyunun ardından serinin ikinci oyunu olan Batman: Arkham City çıkış yapmıştı. Bu oyun ise ilk oyundan daha çok olumlu eleştiri almıştı. Ardından ise seride Batman: Arkham Origins oyunu çıkış yaptı. Bu oyun bir ara oyun oldu ve serini diğer iki oyunu kadar ilgi görmedi. Bu oyunun yapımcılığını ilk iki oyunu yapan Rocksteady değil Warner Bros Studios yapıyordu.

batman arkham trilogy 2 - PC Hocası

Bu oyundan 2 sene sonra 2015 yılında ise Batman: Arkham Knight piyasaya çıkış yaptı. Bu oyun da çıkış yaptığı dönemde bilgisayardaki optimizasyon sorunları ile sık sık gündeme gelmişti. Ancak oyun yine de başarılı bir oyun olmuştu. Nintendo, bu yıl Haziran ayında ise bu üç oyunu da Nintendo Switch’e getireceğini açıkladı. Ancak şimdi ki duruma bakacak olursak oyunu biraz daha erteleme kararı almış gibi gözüküyorlar.

BENZER:  Steam Aileleri Özelliği Nedir? Neler Sağlayacak?

Batman Arkham: Collection, Ne Zamana Ertelendi ?

Nintendo, bu yıl Haziran ayında Batman: Arkham oyunlarını bir paket halinde toplayıp Nintendo Switch’e getireceklerini açıklamıştı. Bu paketi bir fragman ile duyuran şirket, oyunların çıkış tarihini ise sonbahar 2023 şeklinde vermişti. Ardından ise paketin çıkış tarihini bir Tweet ile paylaşan Warner Bros Games. 13 Ekim 2023 tarihini göstermişti. Ancak şu anki duruma baktığımızda paket erteleme almış gibi gözüküyor.

batman arkham trilogy 3 - PC Hocası

Erteleme haberini Twitter’dan veren Warner Bros Games, oyunun çıkış tarihinin 1 Aralık’a ertelendiği haberini verdi. Şirket, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Nintendo Switch’te oyunculara mümkün olan en iyi deneyimi sunmak için daha çok zamana ihtiyacımız var. Üçlemenin bu versiyonunu oynamak için heyecan duyan hayranlarımızdan özür dileriz. Sabrınız için teşekkür ederiz.” şeklinde bir açıklama yaptı.

Batman: Arkham Collection, 1 Aralık’ta Nintendo Switch’e çıkış yapacak.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler