Cuma, Mart 29, 2024

Rocket Arena oyununun çıkış tarihi belli oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyunculara oldukça hareketli ve eğlenceli bir deneyim sunacak olan Rocket Arena‘nın çıkış tarihi belli oldu. Final Strike Games ve EA Games tarafından geliştirilen bu oyun 14 Temmuz tarihinde çıkış yapacak.

Rocket Arena nedir ?

Rocket Arena oyununda amacınız elinizde bulunan roketler ile rakip oyuncuları öldürmek olacak. Oyun Krater Dünyası ismi verilen bir yerde bulunan arenalarda geçiyor. Bu arenalarda üç kişiden oluşan takımınız ile rakiplerinizle mücadele edeceksiniz.

Oyunu farklı yapan özelliklerden bir diğeri ise rakiplerinizi tek roket atışı ile öldüremeyecek olmanız diyebiliriz. Rakiplerinizi tek atış ile öldürmek için ilk olarak Blast Meter‘i doldurup daha sonra MegaBlast ismi verilen atış ile rakiplerinizi vurmanız gerekecek.

Rocket Arena

Rocket Arena.

Oyun içerisinde 10 farklı karakter bulunacak. Bu karakterler farklı roket ve mermilere sahip olacaklar. Yapılan açıklamaya göre karakter sayısı zaman içerisinde yapılacak olan güncellemeler ile artacak.

Rocket Arena oyunu 14 Temmuz tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak. Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizler ile paylaşabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler